Ce înseamnă să găsești un portofel pe stradă, potrivit Feng Shui?

Potrivit Feng Shui, găsirea unui portofel pe stradă poate fi un semn că prosperitatea și abundența vor veni în viața ta mai repede decât crezi.

Dacă găsești un portofel pe stradă prosperitatea își va face loc în viața ta. / Foto: Pixabey
Dacă găsești un portofel pe stradă prosperitatea își va face loc în viața ta. / Foto: Pixabey

Ce este Feng Shui

Feng Shui este o filozofie străveche de origine chineză care ne învață modul în care putem plasa obiectele în casa noastră pentru a crea o atmosferă de armonie și a permite energiei să curgă corect. Această filozofie ne spune și sensul situațiilor care pot apărea în viața noastră, cum ar fi ce înseamnă să găsești un portofel întins pe stradă.

În zilele noastre, găsirea unui portofel întins pe stradă poate fi ceva ieșit din comun, deoarece oamenii tind să fie foarte atenți cu bunurile noastre, mai ales când vine vorba de bani. Cu toate acestea, nimeni nu este scutit de a-și pierde portofelul sau poșeta pe stradă, așa că cine o găsește poate fi cineva plin de binecuvântări din cosmos, deoarece energia este de partea lor.

Ce înseamnă dacă găsești un portofel pe stradă

Potrivit Feng Shui, dacă găsești un portofel pe stradă este mai mult decât orice alt semn de abundență și prosperitate, se mai spune că este o lovitură de noroc, mai ales dacă persoana trece printr-un moment de dificultate economică. Și în cadrul acestei filozofii străvechi, banii reprezintă prosperitatea la nivel material și sunt chiar un simbol al fluxului de energie pozitivă în viață.

Să găsești un portofel pe stradă trebuie să facă mai mult decât orice alt semn bun, deoarece este vorba despre bani care curg în viața ta fără a fi nevoie să-i cauți sau să-i manifesti. Din punct de vedere energetic, această situație poate reprezenta un dar din cosmos întrucât este o oportunitate de a avea stabilitate financiară, așa că atunci când se întâmplă acest lucru este întotdeauna recomandat să fii recunoscător și, mai ales, să folosești bine banii găsiți.

O altă semnificație care este atribuită găsirii unui portofel pe stradă conform Feng Shui este că anumite ființe divine vă cunosc preocuparea financiară, motiv pentru care vă transmit un mesaj spiritual prin această întâlnire întâmplătoare și, în acest fel, oferindu-vă motive pentru a trece cu bine de acestă criză economică. În cadrul acestei filosofii străvechi, banii reprezintă un canal de energie care este capabil să influențeze armonia care există în case, și mai ales în oamenii care locuiesc acolo. Pe de alta parte, este de asemenea necesar să menționăm că designul și culoarea portofelului pot fi legate de cele cinci elemente naturale precum: apa, lemnul, focul, pământul și metalul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net