Ce nu trebuie să ținem niciodată în bucătărie! Mulți români fac o greșeală uriașă. Pot deveni toxice

În funcție de cum arată casa în care locuim, este foarte posibil ca spațiul de depozitare pe care îl avem la îndemână să fie unul destul de limitat. Astfe, mulți dintre noi ar putea fi tentați să țină anumite lucruri în bucătărie, fără să știe că fac, de fapt, o mare greșeală!

Medicamentele nu trebuie ținute în bucătărie
Medicamentele nu trebuie ținute în bucătărie

Este foarte posibil ca, din diferite motive, bucătăria noastră să înceapă să fie folosită ca spațiu de depozitare pentru mai multe obiecte din casa noastră. Desigur, poate că muți dintre noi se pot gândi că acest spațiu este foarte util și pentru medicamente, astfel că acestea ajung să fie depozitate tocmai în bucătărie, pe masă, ori pe blatul acesteia. Însă, nu este deloc indicat să facem acest lucru!

Potrivit informațiilor de la clicksanatate.ro, chair dacă pare mai la îndemână să ținem medicamentele în bucătărie, nu trebuie să uităm că orice astfel de tratament are în prospect diferite indicații în care ne este explicat în ce condiții trebuie depozitate medicamentele. Nu este deloc exclus ca în situațiile în care nu suntem atenți la aceste indicații, nu doar că medicamentele noastre nu își vor mai face efectul, dar pot deveni chiar și toxice!

Ce nu trebuie să ținem niciodată în bucătărie

În principiu, trebuie să știm că medicamentele nu trebuie lăsate în soare, dar nici în bucătărie ori în baie, unde umiditatea va fi mult mai mare. Desigur, există și unele medicamente speciale, care vor trebui puse în frigider.

Mai precis, dacă pe prospectul acestora scrie că trebuie ținute la temperaturi cuprinse între 2 și 8 grade, pe timp de vară, ele trebuie puse în firgider, ori în camere foarte răcoroase.

La polul opus, atunci când vine vorba despre medicamente ce trebuie ținute la temperaturi cuprinse între 25 și 30 de grade, calitatea lor nu ar trebui să aibă de suferit dacă aceste valori sunt depășite, vreme de câteva zile, ori chiar și săptămâni. În cazul medicamentelor care nu au nevoie de condiții speciale de depozitare, se recomandă ca acestea să fie ținute într-un loc întunecat și uscat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
viitura sat slatioara 2 1024x576 jpg
sex jpg
zarug lorelai asia expresz jpeg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
f86f6691 60b5 4a3c a365 aa8e678c0156 (1) jpeg
NZ9TprqoX8S 3L jpg
image png
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net