Ce obișnuia să bea, regina Elizabeth a II-a, în fiecare dimineață, înainte de micul dejun. Consuma această băutură fără excepții

Regina Elizabeth a fost unul dintre cei mai îndrăgiți șefi de stat, nu doar în Marea Britanie, ci și în afara ei. Ea a fost la cârma țării vreme de 70 de ani, devenind unul dintre cei mai longevivi monarhi din întreaga istorie. Iar conform dezvăluirilor fostului bucătar regal, aceasta avea unele obiceiuri de la care nu s-a abătut nici măcar o singură zi, de-a lungul vieții.

Regina Elisabeta  GettyImages jpg

Regina Elizabeth a II-a a fost unul dintre cei mai populari și longevivi monarhi ai Marii Britanii, iar popularitatea ei s-a extins, cu ușurință, dincolo de granițele țării pe care a condus-o. Ea a fost la cârma sorții Marii Britanii vreme de 70 de ani, urcând pe tron încă din anul 1952 și domnind până în 2022, când s-a stins din viață, la vârsta de 96 de ani.  C1onform informațiilor oferite de către digi24, de-a lungul vieții îndelungate a reginei, aceasta a avut niște obiceiuri de la care nu s-a abătut niciodată.

Dezvăluirile vin de la fostul bucătar regal, iar unele dintre obiceiurile reginei pot fi surprinzătoare. De exemplu, conform sursei citate, una dintre plăcerile „vinovate” ale reginei era ginul, sau martini sec, din care aceasta nu putea niciodată să refuze un pahar.

Un pahar de lichior Dubonnet, printre preferințele reginei

De obicei, regina Elizabeth își începea zilele la Palatul Buckingham cu un mic dejun sănătos, ce includea pâine prăjită cu marmeladă, cereale, iaurt, sirop de arțar și o cană de ceai Earl Grey. Până la ora prânzului, nu era neîntâlnit pentru bucătarul regal să îi trimită monarhului un pahar de gin, sau chiar de lichior Dubonnet, cu gheață și lămâie, poate chiar înainte de micul dejun.

Desigur, fostul bucătar regal, pe numele lui, Darren McGrady, s-a grăbit să domolească zvonurile apărute în presă, care încercau să dea tenta că regina ar fi consumat mult prea mult alcool. El a precizat că aceasta doar preferă unele băuturi pe care le mai cerea ocazional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net