Ce poți face atunci când nu mai merg bateriile de la telecomandă și nu ai în casă altele noi. Trucul care te va salva de la a merge la magazin

Pentru cei mai mulți dintre noi, bateriile ajung destul de rar în coșul de cumpărături. Iar din acest motiv, de multe ori ni se întâmplă să nu avem în casă tipul de baterii care ne trebuie, așa că trebuie să mergem repede la un magazin. Din fericire, există un truc ingenios care ne poate rezolva problema!

Există unele produse extrem de importante în casele noastre dar care, în mod paradoxal, nu le cumpărăm decât foarte rar. Nu mulți dintre noi țin rezerve prin casă, indiferent de cât de importante sunt acestea, iar în multe situații, acest lucru poate duce la situații destul de frustrante.

În această categorie de produse intră și bateriile, care atunci când se termină, pot aduce cu ele și o frustrantă vizită la magazin, indiferent de oră. Însă, există un truc care ne poate scăpa de problemă, dacă avem, măcar, avem o bateria mai mică prin casă!

Cum putem scăpa de vizita urgentă la magazin

Trucul ne va scăpa de o mare problemă / foto: IStock
Trucul ne va scăpa de o mare problemă / foto: IStock

Mai precis, atunci când telecomenzile noastre rămân fără baterii și nu mai avem prin casă nicio baterie obișnuită, există un truc ingenios la care putem apela!

Tot ce trebuie să facem este să ne asigurăm că avem la îndemână baterii mai mici, cât și o bucățică mică de aluminiu. Odată ce avem aceste două lucruri, vom introduce bateriile în telecomandă și vom putea observa că rămâne un mic loc liber

Potrivit sfatului dat de Lorin Life Hacks pe TikTok, tot ce trebuie să facem apoi este să punem bucata de aluminiu în celălalt capăt, pentru a se face legătura electrică! Astfel, vom scăpa de mersul urgent la magazin.

Trucul care ne va păstra bucătăria mai curată

Un alt truc ingenios ne promite să ne mențină bucătăria mai curată! Mai precis, atunci când pregătim orice fel de aluat și este nevoie să turnăm ulei, nu mai trebuie să murdărim o lingură!

Tot ce trebuie să facem este să punem lingura în făină, pentru a lăsa o urmă ce va avea exact măsura potrivită. Astfel, putem turna uleiul direct în această urmă și nu vom mai murdări lingura!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
454708605 8895222737161099 1234390086311424873 n jpg
Balea Lac scaled 1 logo jpg
monede valoroase depositphotos1 jpg
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net