Cele 2 zodii care nu trebuie să poarte bijuterii din argint. Le aduc ghinion la bani și în dragoste!

Multora dintre noi ne plac bijuteriile de argint. Sunt ușor de asortat la mai toate hainele, iar culoarea argintului se potrivește perfect cu cele mai multe pietre prețioase, ori cristale. Cu toate acestea, pentru două semne zodiacale anume este foarte important să nu poarte bijuterii de argint!

Nativii din zodia Leu nu trebuie să poarte bijuterii din aur
Nativii din zodia Leu nu trebuie să poarte bijuterii din aur

Bijuteriile din argint sunt foarte populare, de-a lungul întregii lumi. Indiferent de stil, ori de piatra pe care o au, acest tip de bijuterii pot fi asortate ușor la mai toate hainele pe care le avem în casă, iar, mai mult decât atât, acest metal va arăta superb indiferent de culoarea pielii noastre.

Însă, nu trebuie să ne lăsăm influențați de frumusețea și versatilitatea bijuteriilor de argint, dacă suntem nativi ai acestor semne zodiacale! Pentru aceste două zodii, argintul poate aduce pierderi și ghinion, așa că trebuie evitat!

Zodiile care trebuie să evite bijuteriile de argint

Aceste două zodii nu trebuie să se lase vrăjite de argint! Acest metal nu le este cel mai potrivit din punct de vedere astral, așa că ar trebui să îl evite pe cât mai mult posibil!

Leu

Nativii din zodia Leu sunt primii care trebuie să evite bijuteriile de argint, iar motivul poate că este unul destul de ușor de intuit. Mai precis, zodia Leu este una de foc, dominată de razele Soarelui și de vremea fierbinte de vară. 

Această zodie temperamentală nu se va împăca cu un metal asociat Lunii, precum argintul. Dacă poartă bijuterii de argint, este posibil ca leii să nu aibă o zi foarte bună, iar pierderile se pot ține lanț de ei.

În plus, leii pot să nu se simtă în largul lor, iar acest lucru îi va face mai agresivi cu cei din jur. Dacă nu sunt atenți, această atitudine poate duce la certuri serioase cu persoana iubită.

Săgetător

O altă zodie care trebuie să evite bijuteriile de argint. Nativii din Săgetător nu trebuie să uite faptul că zodia lor este guvernată de planeta Jupiter, iar acest lucru înseamnă că metalul lor este aurul. Indiferent cât de mult le place argintul, acest metal nu li se potrivește, atunci când vine vorba despre energiile astrale asociate acestor elemente.

Din acest motiv, dacă săgetătorii se încăpățânează și vor purta argint, este foarte posibil ca energia din jurul lor să fie perturbată, lucru ce va duce la certuri serioase cu cei din jurul lor. Acești nativi vor avea parte numai de ghinioane, așa că cel mai bine este să evite astfel de bijuterii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
laura 1536x1052 jpg
1 varza murata la butoi png jpeg
Placinta cu dovleac  Sursa foto shutterstock 1499282102 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg
luna albastra adobestock jpg
dulceata de gogonele jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net