Ce preț are cea mai mică garsonieră din Vaslui. Arată deplorabil și are 10,44 metri pătrați utili

Piața imobiliară din țara noastră devine din ce în ce mai dificil de navigat de către românii de rând, iar o nouă situație bizară a apărut acum în Vaslui. Aici, o garsonieră a fost pusă în vânzare pentru suma de 15.000 de euro, însă ce a șocat internauții este mărimea acestei proprietăți! Mai precis, garsoiera are doar 10,44 metri pătrați!

Starea garsonierei este deplorabilă / foto: Vremea Nouă
Starea garsonierei este deplorabilă / foto: Vremea Nouă

O nouă situația complet bizară a avut loc pe piața imobiliară din țara noastră, piață care pare să devină complet imposibil de navigat de către românii de rând. În Vaslui, o garsonieră a fost pusă în vânzare pentru suma de 15.000 de euro, însă ce a șocat internauții este mărimea acestei proprietăți! Mai precis, garsoiera are un spațiu util la care cele mai mari palate din Europa doar visează: doar 10,44 metri pătrați, conform celor de la adevarul.ro!

„Apartament 1 cameră și baie și hol strada Mihail Kogălniceanu, etajul 2, suprafața mp 12,75 (n.r. suprafața construită; suprafața utilă – 10,44 mp). Racordată apă și curent. Se dă cu tot cu mobilă. Pentru cei interesați sunați la numărul de telefon pentru mai multe detalii. Garsoniera se vinde la prețul 15.000 euro, circa 1.495 euro/mp”, scrie în anunțul de vânzare al garsonierei, potrivit sursei citate.

Garsonieră de doar 10 metri pătrați, vândută cu un preț fabulos

Garsoniera are o suprafață minusculă
Garsoniera are o suprafață minusculă

Indiferent cât de frustrantă este ideea că o garsonieră atât de minusculă se vinde cu un preț atât de mare, se pare că această proprietate din Vaslui nu este singura de acest gen, care a apărut pe piață. De fapt, nu este, nici măcar, cea mai mică! Anul trecut, în Galați, tot o garsonieră a fost scoasă la vânzare cu 11.000 de euro, deși avea o suprafață minusculă.

Mai precis, această proprietate avea doar 10, 25 mp! „DE VÂNZARE!!! Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19 - zona bulevardul Oțelarilor - Lidl market; intabulată - suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi; garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/ cald), are contract individual la apă şi electricitate; se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)!”, scria în anunțul de vânzare al acestei proprietăți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
cenusa jpg
plante care elimina energia negativa din casa jpg
netflix pixabay png
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net