Ce s-a ales de Claudia Catarig, femeia afon de la „X Factor”. Întreaga țară a râs în hohote când a început să cânte!

De-a lungul celor 10 sezoane, în emisiunea „X Factor” de pe Antena 1, s-au perindat concurenți care mai de care. Printre aceștia s-a numărat și Claudia Catarig, care, din păcate, nu a reușit să convingă juriul de veleitățile sale artistice. Însă, performanța ei cu siguranță a stârnit amuzamentul românilor, care o urmăresc chiar și în ziua de azi pe rețelele de socializare.

Claudia Catarig postează des pe TikTok
Claudia Catarig postează des pe TikTok

Nimeni nu poate nega că este nevoie de mult curaj pentru a păși pe scena de la „X Factor”. Având deja o prezență în țara noastră de peste un deceniu, o mulțime de români și-au încercat norocul la emisiunea de pe Antena 1, mulți dintre aceștia fiind în căutarea faimei. Iar printre șirul lung de participanți la concurs s-a numărat și o femeie din Mureș, care până să înceapă să cânte, nu părea deloc diferită de ceilalți concurenți. Însă, în momentul în care a interpretat piesa „Eroina”, de Carla’s Dreams, atât juriul, cât și cei publicul, au izbucnit în hohote de râs, ia prestația sa a rămas în istoria „X Factor”, dar și a televiziunii .

Claudia Catarig postează des pe TikTok

Pe numele ei real, Claudia Catarig, concurenta a stârnit imediat amuzamentul publicului și al juriului, demonstrând că există mai multe moduri de a deveni faimos la „X Factor” și nu toate sunt tocmai pozitive. Evident, Claudia nu a reușit să meargă mai departe în cadrul emisiunii, însă momentul ei din cadrul show-ului poate fi regăsit încă pe Internet. Iar în ce o privește pe Claudia Catarig în ziua de azi? Ei bine, continuă să cânte de zor pe TikTok, cu același zel ca și la X Factor.

După experiența de la Antena 1, nimeni nu o poate acuza pe fosta concurentă că nu este perseverentă în atingerea scopurilor sale. În prezent, aceasta poate fi urmărită pe TikTok, loc unde a a reușit să strângă peste 100.000 de urmăritori. Aceasta dansează, cântă și ia parte la diversele provocări ale internauților, spre amuzamentul acestora. Ba chiar, „vedeta” din mediul online, a fost nevoită să oprească comentariile la una dintre postările de pe TikTok, deranjată de răspunsurile primite de la urmăritori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net