Ce s-a ales de Emil Rădinoiu, celebrul vecin Mitică din Vacanța Mare. Din ce trăiește la 63 de ani

Ultima actualizare:

Emilian Rădinoiu, cunoscut pentru rolul său memorabil ca Mitică în serialul Vacanța Mare, rămâne unul dintre cei mai iubiți actori români. După ani de popularitate în rândul telespectatorilor, Emilian a ales o viață departe de reflectoare și și-a găsit fericirea în discreția totală.

Emil Rădinoiu. Foto: arhiva personală.
Emil Rădinoiu. Foto: arhiva personală.

În perioada de glorie a serialului Vacanța Mare, în anii 2000, Emilian Rădinoiu a devenit faimos pentru portretizarea personajului Mitică, un individ haios și inconfundabil, mereu cu o căciulă neagră și sub influența alcoolului. Alături de colegii săi de distribuție, precum Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu, serialul a adunat milioane de fani.

Ce a făcut Emil Rădinoiu după destrămarea echipei Vacanța Mare

După destrămarea echipei Vacanța Mare, Emilian Rădinoiu și-a dedicat viața familiei și a ales să trăiască în orașul său natal, Craiova. La 63 de ani, actorul preferă discreția și a păstrat un profil scăzut, evitând lumina reflectoarelor și preferând să se bucure de intimitatea vieții de familie.

Vedeta are un băiat, pe Mirel Rădinoiu, care este căsătorit la rândul lui şi care l-a făcut bunic.

În acest context, Emilian Rădinoiu a decis să se retragă de la publicitatea mediatică și să se concentreze pe rolul său cel mai important - acela de bunic. Bucurându-se de timpul petrecut cu nepoțica sa, actorul și-a găsit bucuria în a fi parte dintr-o nouă generație a familiei sale.

Ce mărturisire a făcut actorul

Într-un interviu mai vechi, actorul a mărturisit: "Deocamdată mă ocup aproape exclusiv de nepoţica mea, urmând ca după începerea grădiniţei să mă uit peste proiectele lăsate baltă și vă voi ține la curent cu ce voi face în continuare".

Astfel, Emilian Rădinoiu, cu toată experiența sa în lumea filmului și a teatrului, a ales să îmbrace cu modestie rolul de bunic și să se bucure de frumusețea și bucuriile familiei, departe de ochii curioși ai lumii publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net