Ce trebuie să faci ca spuma din cadă să se ducă mai repede. Trucul banal care o să-ți ușureze viața

Ultima actualizare:

Cu siguranță nu numai o dată te-ai confruntat cu o problemă extrem de comună: spuma în exces care se acumulează în cadă sau cabina de duș. Încercăm cu orice pret să scăpăm de ea după ce ne-am făcut baie, dar tot nu ne iese. Ei bine, avem pentru tine cel mai tare truc: super banal, dar extrem de eficient!

Cum scăpăm de spuma din baie / foto: Pixabay
Cum scăpăm de spuma din baie / foto: Pixabay

Să recunoaștem cinstit: iubim băile luuungi, în apă fierbinte și dacă mai adăugăm și o bombă de baie, relaxarea e la ea acasă. La propriu! Cu toate acestea, spuma din cadă sau cabina de duș poate fi extrem de greu de îndepărtat după ce ne-am făcut... treaba.

Cum scăpăm rapid de spuma din cadă sau cabina de duș

Dacă și tu te-ai confruntat măcar o dată cu spuma care nu se duce cu nimic, ba din contră, devine și mai abundentă odată ce „lovești” cu dușul în ea, îți dăm cel mai tare pont: apa rece!

Dacă încerci să elimini spuma formată din gel de duș și șampon cu apă caldă, nu vei face altceva decât să-i dublezi sau triplezi volumul. Tocmai din această cauză petreci minute în șir în baie și ai impresia că nu se mai termină coșmarul „alb”. În schimb, modalitatea corectă de a elimina rapid spuma este cu ajutorul apei reci.

Poziționează dușul cu apă rece în spuma abundentă din cadă sau cabina de duș și așteaptă preț de câteva secunde. Vei vedea că apa rece o diminuează instant și, în sfârșit, poți să-i pui prosopul pe tine și să închei momentele de relaxare din baie.

Cum cureți cada sau cabina de duș cu ingrediente banale

Dacă tot suntem la acest capitol, vrem să venim în ajutorul tău și cu un altfel de sfat. Cu siguranță depunerile de gel de duș sau calcar de pe cadă sau cabină pot fi o adevărată corvoadă pentru orice gospodină.

Dacă și tu te-ai săturat de ele și ai încercat tot felul de produse din comerț, însă fără rezultate pe termen lung, iată că poți folosi 2 ingrediente banale din propria bucătărie. Sunt ieftine și extrem de eficiente. Despre ce este vorba? Despre sare și bicarbonat. Amestecă-le și aplică-le în locurile murdare, freacă zona cu o perie abrazivă, după care clătește cu apă rece. Vei vedea rezultatele imediat, iar cada sau cabina ta va arăta ca scoasă din magazin! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net