Ce trebuie să pui în pantof pentru a atrage banii în viața ta. Secretul pe care oricine ar vrea să-l cunoască

Ultima actualizare:

Regulile Feng shui ne învață ce ar trebui să punem în pantofi pentru a atrage bani. Dacă faci acest ritual al abundenței și prosperității, banii nu vor părăsi niciodată portofelul tău.

O foaie de hârtie pusă în pantofi te poate ajuta să atragi banii. Foto: Click.
O foaie de hârtie pusă în pantofi te poate ajuta să atragi banii. Foto: Click.

Feng Shui ne oferă zilnic lecții pentru a ne schimba norocul prin energiile care ne înconjoară viața. Cu această ocazie, această tehnică străveche de origine taoistă ne va învăța un ritual de atragere a banilor și a prosperității. Este o metodologie ușor de făcut, deoarece va trebui sa punem o hârtie în pantofi. În acest fel, tot ceea ce vine în viața noastră va fi bun.

Afirmațiile pozitive ne pot atrage situații prospere și abundente în viața noastră

Foaia pe care o punem în pantofi nu trebuie să fie una goală, ci o bucată de hârtie scrisă cu afirmații. Explicația este că această filozofie asiatică consideră că gândurile și credințele noastre au un impact direct asupra realității noastre. Prin urmare, afirmațiile pozitive ne pot influența mediul și atrage situații prospere și abundente în viața noastră. Așadar, prin plasarea unei foi cu afirmații în pantofi, stabilim o legătură directă între intențiile noastre și energia care ne înconjoară, facilitând astfel manifestarea dorințelor noastre.

Cum să atragi bani cu ritualul hârtiei în pantofi?

Iată ce trebuie să faci:

1. Alegeți o foaie mică de hârtie. Optează pentru o culoare care să-ți inspire prosperitate și abundență, cum ar fi verdele sau auriu.

2. Scrie-ți afirmațiile. Pentru a face acest lucru, alegeți fraze pozitive care vă întăresc relația cu banii și prosperitatea, de exemplu: „Banii curg către mine ușor și din abundență” sau „Atrag oportunități financiare pozitive”.

3. Pune hârtia în pantof. Îndoiți cu grijă foaia de afirmare și puneți-o în pantoful stâng. Partea stângă este asociată cu atragerea și primirea energiei. Pe măsură ce mergi, energia gândurilor tale va fi activată, creând un flux constant de intenții pozitive, conform celor explicate de Feng Shui, scriu cei de la Terra.com.mx.

4. Păstrează intenția. De fiecare dată când simți hârtia în pantof, ar trebui să acorzi un moment pentru a-ți aminti afirmațiile și a vizualiza abundența, pentru a atrage bani și prosperitate.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net