Cea mai mare familie din lume! Cele 199 de rude locuiesc sub același acoperiș

Incredibil, dar adevărat! Satul Baktawng, în statul Mizoram, din nord-estul Indiei, găzduiește cea mai mare familie, 199 de oameni, care locuiește sub același acoperiș într-o clădire uriașă. Pu Ziona, capul familiei, a murit în 2021, la vârsta de 76 de ani. El a avut 38 de soții și 89 de copii.

image

Ziona s-a stins din viață din cauza complicațiilor de sănătate cauzate de hipertensiune arterială și diabet, dar familia sa continuă să locuiască sub același acoperiș în impresionantul complex de locuințe construit de el pe dealurile din Baktawng, relatează Oddity Central.

Familia face parte dintr-o sectă

Unii dintre copiii săi s-au căsătorit, iar mulți dintre bărbați au mai mult de o soție, astfel că numărul membrilor familiei ajunge acum la 199. Toți se adună în sala mare a casei lor de două ori pe zi pentru a mânca, într-o scenă care arată mai degrabă ca o cantină aglomerată și nu ca o sufragerie de familie. Ei împart totul, de la volumul de muncă zilnic la mâncare și finanțe, și chiar dacă toată lumea vrea să ducă mai departe moștenirea Pu Ziona, lucrurile au început să se schimbe pentru cea mai mare familie din lume.

Nu sunt tatăl meu! El a fost ales de Dumnezeu, dar noi suntem doar ființe umane normale și nu putem avea mai multe soții”, a declarat recent Record, unul dintre fiii mai mici ai lui Ziona. Alți membri ai familiei sunt deschiși să-și trimită copiii în locuri în care ar putea să obțină o educație mai bună și să-și îmbunătățească șansele de a avea succes în viață. În prezent se construiește o altă casă în sat pentru familia în creștere, așa că nu vor mai sta mult împreună sub același acoperiș.

Pu Ziona a condus o sectă creștină milenară cunoscută sub numele de Chhuan Thar Kohhran (Biserica Noii Generații), în statul Mizoram, și a fost privit de mulți drept un profet și un „om ales al lui Dumnezeu”. Prin urmare, el nu s-a confruntat cu nici o opoziție din partea membrilor comunității sau a propriei sale familii atunci când a continuat să își ia noi soții. Chhuan Thar Kohhran susține poligamia și cei 2.600 de membri ai săi, dintre care cei mai mulți locuiesc în Baktawng, cred într-o „epocă de aur” post-apocaliptică în care vor fi scutiți de mânia divină și vor primi privilegii speciale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net