Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești pe 14 septembrie, de Înălțării Sfintei Cruci. Spune-o cu credință în suflet, iar cele mai mari dorințe ți se vor împlini

Ultima actualizare:

Înălțarea Sfintei Cruci este o sărbătoare creștină care comemorează, în fiecare an pe 14 septembrie, ridicarea crucii pe care a fost răstignit Isus Hristos. În această zi, mulți creștini rostesc rugăciuni speciale pentru a sărbători și a se ruga pentru binecuvântări spirituale. Aceasta este o zi potrivită pentru rugăciune și meditație personală sau în grup. Creștinii se roagă pentru iertare, pentru pace și pentru a-și întări credința în Hristos. 

Înălțarea Sfintei Cruci se sărbătorește pe 14 septembrie. Foto: Click.
Înălțarea Sfintei Cruci se sărbătorește pe 14 septembrie. Foto: Click.

Iată o rugăciune tradițională potrivită pentru Înălțarea Sfintei Cruci. Spune-o cu credință în suflet, iar cele mai mari dorințe ți se vor împlini

Rugăciune pentru Înălțarea Sfintei Cruci:

"O, Doamne Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Care ai suferit pe Cruce pentru păcatele noastre și ne-ai adus mântuirea prin jertfa Ta divină, ne închinăm înaintea crucii Tale și îți mulțumim pentru iubirea Ta nemărginită și pentru răscumpărarea noastră.

În această zi binecuvântată a Înălțării Sfintei Cruci, rugăm cu umilință să ne învăluiești cu harul și cu binecuvântările Tale. Ajută-ne să purtăm cu demnitate și răbdare crucea noastră personală și să fim martorii iubirii și milostivirii Tale în lumea în care trăim.

Îți cerem, Doamne, să ne ocrotești și să ne calauzești în toate călătoriile noastre spirituale și să ne ajuți să ne ridicăm deasupra ispitelor și suferințelor vieții. Cu inimile pline de recunoștință, Îți aducem rugămintea noastră în numele Tău preasfânt. Amin".

Aceasta este doar o rugăciune sugestivă, iar rugăciunile pot varia în funcție de tradiția și credința personală a fiecăruia. Important este să rostiți rugăciuni cu inimile voastre deschise și sincere în această zi specială și să căutați înălțarea spirituală și binecuvântarea divină.

În spiritul generozității și compasiunii creștine, mulți creștini aleg să facă acte de caritate sau să ajute pe cei nevoiași în această zi. Acest lucru poate include distribuirea de alimente, haine sau alte bunuri către cei săraci sau cei aflați în dificultate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net