De ce ne vine să căscăm atunci când spunem rugăciunea sau ne rugam. Motivul te va ului complet!

Atunci când spuneți o rugăciune anume, sau, atunci când doar vă rugați la Dumnezeu, în felul vostru, vi s-a întâmplat să începeți brusc să căscați? Să vă simțiți obosit, sau poate să vă auziți telefonul vibrând și să aveți impulsul de a nu vă mai ruga, pentru a vă putea verifica mesajele primite? Ei bine, dacă da, se poate ca aceste lucruri să nu fi fost deloc doar o simplă coincidență! Iar motivul real vă va ului complet!

Este posibil ca diavolul să încerce să vă oprească din a vă mai ruga
Este posibil ca diavolul să încerce să vă oprească din a vă mai ruga

Nu contează deloc cât de des spunem o rugăciune, sau cât de puternică ne este credința, cei mai mulți dintre noi ne-am aflat în situația de a ne ruga, fie cu propriile noastre cuvinte, ori spunând o rugăciune anume către Dumnezeu. Ei bine, în acele momente, vă amintiți dacă vi s-a întâmplat să vă apuce căscatul? Să fiți lovit de o stare de oboseală, aparent fără motiv? Sau, poate că ați auzit cum vă vibrează telefonul, iar primul vostru instinct a fost să nu vă mai rugați, pentru a vă putea verifica mesajele.

Ei bine, nu este deloc exclus ca toți acești factori care vă abat de la rugăciune să nu fie simple coincidențe! Ba chiar mai mult decât atât, ei pot apărea cu scopul precis de a vă deturna din a vă ruga Domnului. Conform Bibliei, există cineva căruia apropierea noastră de Dumnezeu nu îi place absolut deloc, iar atunci când o vede, va face tot posibilul pentru a ne distrage atenția de la rugăciune. După cum poate deja intuim, diavolul va încerca prin orice metodă să ne oprească din a ne mai ruga.

De ce ne vine să căscăm atunci când ne rugăm

Da, conform tradiției Creștine, nu este deloc exclus ca atunci când ne confruntăm cu probleme în momentul în care ne rugăm, mult prea multe pentru a putea fi simple coincidențe, să fie intervenția diavolului. Fie că ne aduce o stare de oboseală, ori vrea să ne abată atenția în orice alt fel, scopul final este de a ne opri din a ne ruga Domnului.

Însă, odată ce suntem conștienți de acest lucru, putem cere ajutorul Domnului pentru ca diavolul să fie izgonit din viața noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net