«Cea mai tristă pisică din lume» a fost adoptată! Fishtopher a ajuns la o familie iubitoare

Numită „cea mai tristă pisică din lume”, Fishtopher, în vârstă de 5 ani, și-a găsit în sfârșit o casă. Motanul a stat până acum într-un centru de animale din New Jersey și a fost adoptat de către un cuplu din Maryland, Laura Folts (22 de ani) și Tanner Callahan (24 de ani), după ce imaginile cu el au devenit virale pe Internet.

Fishtopher a fost adoptat de un cuplu din Maryland (Foto Twitter)
Fishtopher a fost adoptat de un cuplu din Maryland (Foto Twitter)

Citește și: Aceasta e cea mai înaltă pisică din lume! A intrat în Cartea Recordurilor

Fishtopher este o pisică tigrată de talie medie și a devenit celebră datorită privirii sale melancolice.

Fishtopher are acum cont de Twitter și de Instagram

În weekendul de Ziua Recunoștinței, motănelul a devenit viral pe rețelele sociale. Anunțul său de adopție emoționant, unde potrivit voluntarilor de la adăpost, felina era „deprimată” și mânca doar atunci când avea oameni prin preajmă, i-a impresionat pe internauți. Povestea motănelului și ochii săi expresivi l-au ajutat să obțină sute de cereri de adopție. În cele din urmă, Fishtopher a ajuns într-o familie iubitoare, care a promis că va avea grijă de el toată viața. 

Foto: Instagram

Iată și: Miracol! O pisică s-a întors la proprietari după șase ani de pribegie

Când felina și-a găsit noul cămin, adăpostul a scris pe Facebook: „Fishtopher a părăsit clădirea”, conform cotidianului USAToday. „Suntem foarte fericiți pentru el”, au declarat angajații de la centrul pentru animale. Lucrătorii de la adăpost știau că pisica are potențial. „Este un băiat drăguț, blând și relaxat. Lui Fishtopher îi place să fie animal de companie și este un băiat afectuos”, se arată în anunțul scris de Homeward Bound Pet Adoption Center.

Stăpânii lui vor să ajute și alte pisici

Noii părinți au călătorit ore întregi, de la Baltimore la Blackwood, pentru a-l putea întâlni pe Fishtopher. Laura Folts știa că mulți alți oameni vor dori să-l adopte pe Fishtopher, așa că a așteptat în frig, ca ea și partenerul său să fie primii la rând. Au ajuns în fața adăpostului cu o oră înainte de deschidere și nu s-au mișcat de la ușă.

Eforturile lor au dat roade: "Cred că mulți oameni au intrat dorind să-l vadă. Și din grupul de 10 oameni care au fost acolo primii la deschidere, aproximativ opt sau nouă dintre ei au fost pentru a-l vedea pe Fishtopher. Și așa au ajuns să-l mângâie cu toții. Dar, noi am fost norocoșii care l-am luat acasă” a declarat Laura.

Vezi șiCea mai mare pisică din lume! I se spune „gigantul blând” și e cât un copil

Aceasta a publicat pe Twitter detaliile călătoriei ei acasă cu noul animăluț de companie, căruia i-a creat propriile conturi de Instagram și Twitter. „Vreau să folosesc celebritatea lui  pentru a ajuta și alte animale și pentru a oferi oamenilor fotografii distractive cu pisici”, se arată într-un mesaj publicat pe contul lui Fishtopher.

Femeia a distribuit, de asemenea, o serie de anunțuri despre alte pisici care au nevoie de case, pe contul noului ei animal de companie. Iar Fishtopher pare să se instaleze foarte bine în noua lui casă. „Oh, marea relaxare”, -  este descrierea unei fotografii publicate pe Instagram în timp ce felina stă pe spate, cu fața pe o pernă albă acoperită cu inimi multicolore.

Te-ar putea interesa și: Pisică salvată de sub dărâmături după 9 zile

Între timp, Homeward Bound Pet Adoption Center le cere oamenilor să adopte, nu să cumpere. „Suntem încântați de toată atenția pe care a primit-o Fishtopher și sperăm că îi va face pe oameni să realizeze că avem atât de multe pisici și câini minunati pentru adopție, care sunt atât de des trecute cu vederea”, a spus directorul executiv al Homeward Bound, Lysa Boston.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net