Miau! Eu sunt Scrappy, pisica-pompier VIDEO

Scrappy este o pisică maidaneză în vârstă de 15 ani, care a cucerit inimile pompierilor din Greensboro, SUA. Felina și-a făcut veacul ani buni pe Downwind Road, între unitatea de pompieri și un poligon de arme.

Scrappy locuiește la Stația de pompieri nr. 19, din Greensboro (Foto: Facebook)
Scrappy locuiește la Stația de pompieri nr. 19, din Greensboro (Foto: Facebook)

Citește și: Cea mai mare pisică din lume! I se spune „gigantul blând” și e cât un copil

Dar între timp, Scrappy s-a îmblânzit și s-a mutat chiar în Stația 19. De-a lungul anilor, angajații l-au dus pe Scrappy pentru a primi îngrijiri veterinare. Abia de curând un veterinar a menționat că pisica despre care toată secția credea că este o ea e, de fapt,...un el!

„Scrappy ne-a adoptat pe noi!”

Mai mult Scrappy ne-a adoptat pe noi. Toate echipajele au grijă de el. Cred că este o bună eliberare de stres să-l ai în preajmă.”, a declarat Hannah Johnson, un pompier senior al Stației 19, potrivit site-ului greensboro.com. Echipajul se ocupă de plata îngrijirii veterinare și de hrana motanului, care costă aproximativ 65 de dolari punga.

Iată și: Pisică salvată de sub dărâmături după 9 zile

„Nimic nu-l deranjează. Când autospeciala de pompieri trece pe lângă, știe exact ce să facă. El rămâne pe loc  sau așteaptă până când camionul pleacă, apoi iese pe ușă”, a mai spus Hannah Johnson.

Vezi și: Nu vi se pare! Această pisicuță chiar are patru urechi

Urechea tăiată a motănelului cenușiu oferă un indiciu despre viața sa timpurie ca pisică sălbatică - parte a unei colonii ce locuia pe Downwind Road. Organizațiile care se ocupă de bunăstarea animalelor crestează adesea urechile pisicilor străzii, care au fost prinse și sterilizate, astfel încât acestea să nu fie colectate din nou pentru procedură.

Pompierul pensionat Todd Shelton își amintește că Scrappy l-a urmărit din pădurea din apropierea stației din vestul Greensboro cu ani în urmă. 

Iată și: Pitești: Pisică rămasă blocată sub o ușă, salvată de pompieri

Inițial, Scrappy venea pentru mâncare numai după ce Shelton pleca. A durat mai mult de o lună până când pisica a început să aibă suficientă încredere în Shelton pentru a-l lăsa pe pompier să o mângâie. Ulterior, el a pus o căsuță pentru câini căptușită cu pături pe veranda stației de pompieri și, în cele din urmă felina și-a găsit drum acolo: „Pe măsură ce timpul a trecut, el a devenit mai confortabil cu toată lumea, dar și cu zgomotele din stația de pompieri. De atunci încolo, a devenit pisica noastră”.

Te-ar putea interesa și: O pisică a căzut într-un șanț de 20 de metri adâncime din Cetatea Sucevei. Cum au salvat-o pompierii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net