Cele mai bune destinații de vacanță în luna aprilie. Nu rata locurile secrete din Europa

Ultima actualizare:

Ai în plan să îți iei o mică vacanță în luna aprilie? De la locuri pentru cei care iubesc escapadele în zonele calde, până la cei care doresc să își petreacă timpul pe pârtiile de schi, iată cele mai bune destinații de vacanță unde ar trebui să mergi.

Cele mai bune destinații de vacanță în luna aprilie (foto: Facebook)
Cele mai bune destinații de vacanță în luna aprilie (foto: Facebook)

Oriunde te-ai decide să ai o vacanță în următoarele săptămâni, potrivit tablodului Independent, unele dintre aceste idei te-ar putea inspira pentru destinația ta, fiind locurile perfecte pentru luna aprilie.

Cipru

Vă puteți bucura de sărbătorile pascale în mijlocul unui sat tradițional din Cipru, cazându-vă la Casa Annis. Vila din piatră cu trei dormitoare, se află în micul sat Kato Lefkara, aproximativ la jumătatea distanței dintre Larnaca și Limassol.

Fiind în anotimpul primăverii, vremea ar fi perfetă pentru cei ce iubesc drumuțiile, cei care doresc să facă grătare în grădina proprietății, sau pur și simplu să se bucure de priveliște și liniște. În 2011, populația micului sat era de 128 de locuitori.

Franța

Dacă ești o persoană ce iubește mai mult zonele reci, decât cele calde, te poți bucura de o zi pe pârtia din La Praz de la Legettaz, în Val d'Isère - o stațiune montană, ce formează împreună cu comuna vecină Tignes o zonă schiabilă (131 de piste cu o lungime totală de 300 km).

Derbyshire

Dacă îți dorești să vizitezi unul cele mai frumoase obiective turistice din ținutul non-metropolitan Derbyshire, destinația perfectă ar fi Peak District, zona montană din Marea Britanie. Aici, peisajul este dominat de stânci.

White Peak este punctul central, ţinutul calcarului, presărat în tot locul de verdeaţa verde a văilor, iar în jurul acestuia se află o zonă argiloasă şi de nisip fin, prin care râuri precum Derwent sau Goyt au săpat văi largi şi netede. Așa că nu ezita să îl incluzi în destinația ta de vacanță!

Sicilia

Pe timpul primăverii, Silicia este încântătoare, temperaturile fiind și mai plăcute decât în Marea Britanie. Aici puteți vizita mai multe orașe, precum Modica, Noto și Scicli - iar coasta este la doar câteva minute de mers cu mașina.

Sicilia este cunoscută ca cea mai mare și populată insulă din Marea Mediterană, așa că nu ne este greu de crezut că mulți aleg zona ca destinație de vacanță.

Maroc

Dacă doriți să mergeți într-o zonă mai liniștită, orașul Fès din Maroc este locul unde trebuie să ajungi! Un obiectiv de neevitat este Tăbăcăria Chouara, precum și Moscheea Kairaouine. Puteți, totodată, să obțineți un tur ghidat al Medinei, precum și o excursie de o zi în fosta capitală a Marocului, Meknes, și așezarea romană de la Voubilis.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net