Cele mai ieftine locuri de vacanță din Europa. Unde putem merge fără să cheltuim prea mult?

Pe zi ce trece înaintăm din ce în ce mai mult în vară, iar această perioadă înseamnă, pentru cei mai mulți dintre noi, o perioadă frumoasă de vacanță. Însă, trebuie să recunoaștem că prețurile nu mai sunt chiar atât de accesibile ca înainte, iar bugetul, alături de aglomerația pe care cu toții am vrea să o evităm, ne pot face să preferăm să ne distrăm prin propriul oraș. Însă, din fericire, există unele locuri în Europa care sunt surprinzător de ieftin de vizitat!

Budapesta este locul perfect pentru o vacanță ieftină
Budapesta este locul perfect pentru o vacanță ieftină

Deja jumătate din prima lună de vară a trecut, iar sezonul estival își intră din ce în ce mai mult în drepturi. Pentru cei mai mulți dintre români, această perioadă este marcată de vacanța tradițională, fie pe litoralul țării, ori în diversele locații devenite obișnuite pentru turiștii români, cum ar fi insulele din Grecia, sau stațiunile Turciei. Însă, dacă ne numărăm printre cei care se uită cu îngrijorare în portofel și nu doresc să își pună în pericol bugetul, ori, pur și simplu, nu doresc să se confrunte cu mulțimea de turiști de pe plajă, poate exista tentația să rămânem în oraș și să uităm de zilele libere.

Din fericire, există unele locuri din Europa care sunt surprinzător de ieftin de vizitat, iar nu multă lume se gândește la ele drept „centre” ale turismului, deși se numără printre cele mai frumoase orașe de pe continent. De exemplu, Budapesta este un oraș plin de istorie, frumusețe, mâncare de calitate și o viață de noapte vibrantă. Capitala vecinilor noștri este un loc foarte ieftin de vizitat, iar o vizită în Budapesta este o experiență pe care nu o veți regreta niciodată, conform celor de la viatravelers.com.

Valencia și Graz, printre cele mai bune opțiuni ieftine pentru turiști

Valencia este o opțiune perfectă pentru cei care doresc să viziteze Spania, dar nu își pot permite prețurile ridicate din Madrid, ori Barcelona. În acest oraș superb ne putem bucura de plaje de vis, arhitectură impresionantă, cât și cea mai delicioasă bucătărie locală din Spania!

Iar dacă Budapesta și Valencia nu sunt pe placul vostru, Graz este o altă opțiune extrem de ieftină pentru o vacanță de vară! Orașul austriac oferă o gamă diversificată de atracții, iar pe drumul dintre mulțimea de muzee și restaurante din Graz, vă puteți bucura de unele dintre cele mai frumoase parcuri de pe continent!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net