Cine este cea mai bogată tânără din România. Are o avere colosală, deși nu o știe nimeni

O femeie tânără, dotată cu o putere impresionantă și o inteligență strălucitoare, își croiește drumul în lumea afacerilor din România, în umbră.

Karina Pavăl este considerată cea mai bogată tănără din România / foto: Ziarul Financiar
Karina Pavăl este considerată cea mai bogată tănără din România / foto: Ziarul Financiar

La doar 30 de ani, Karina Pavăl este în centrul atenției, fiind moștenitoarea unui imperiu financiar valoros, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari. Cu toate acestea, bogăția ei nu i-a afectat cu nimic claritatea minții și determinarea.

Este considerată o prezență vibrantă de către cei care au avut privilegiul să o cunoască personal. Este adesea numită cea mai bogată femeie din România în prezent și cu siguranță cu un viitor strălucit în față.

Karina Pavăl a studiat la Universitatea Cambridge

Diplomată a Universității Cambridge, ea este purtătoarea unui master în Finanțe și Imobiliare.

Afacerile familiei sale sunt în plină expansiune, cuprinzând domenii variate precum imobiliare, construcții și bricolaj. Cu toate că ar putea trăi fără griji datorită moștenirii sale, această tânără miliardară și-a asumat angajamentul de a lucra la fel de intens ca și partenerii săi din grupul de companii al familiei.

În loc să opteze pentru un stil de viață relaxat, ea s-a concentrat asupra dezvoltării afacerii pe care o va prelua în viitor. Aceasta a învățat despre mecanismele afacerilor pentru a-și întări înțelegerea despre lumea complexă a capitalismului.

Născută în 1993 în orașul Bacău, din Moldova, parcursul ei academic a inclus studii la prestigioasele instituții Queen Mary University of London și University of Cambridge.

Karina este fiica unui om de afaceri cunoscut din România

Karina Pavăl, cu chipul delicat și părul blond, este fiica lui Dragoș Pavăl, figura cheie în ascensiunea societății „Dedeman”. Această companie reprezintă unul dintre cele mai influente entități cu capital românesc, având o cifră de afaceri impresionantă.

„Este cea mai bună decizie pe care am putut să o iau și sunt profund recunoscătoare pentru încrederea acordată și pentru contribuția pe care pot să o aduc într-o varietate de domenii în cadrul grupului. Îmi doresc să pot continua să contribui la consolidarea și extinderea diverselor linii de business alături de membrii familiei mele și echipa Dedeman/Pavăl Holding”, a declarat Karina Pavăl recent, conform playtech.ro.

Tânăra antreprenoare s-a implicat deja în afaceri, familia sa achiziționând 30% din acțiunile grupului "Tei", care include „Farmacia Tei” și „Bebe Tei”.

Revista Forbes îi plasează pe frații Pavăl pe locul 1725 în clasamentul mondial al celor mai bogați oameni, cu o avere de 1,7 miliarde de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net