Cine este Takashi Jonishi, japonezul care a făcut magie la „Românii au talent”. Juriul a rămas vrăjit!

#Românii au talent

Prima ediție din al 13-lea sezon al faimosului show românesc, „Românii au talent”, a adus momente inedite pe scenă, printre care se numără și cel al lui Takashi Jonishi. Concurentul a avut un spectacol fabulous de Air-Dancing și a fascinat jurații și întreaga sală.

Care a fost reacția juriulul de la „Românii au talent”

Andra și Dragoș au fost cei mai impresionați de numărul său, iar în semn de apreciere s-au ridicat în picioare la finalul spectacolului.

Artista ar fi vrut ca japonezul să mai arate și alte mișcări, pentru că i-a plăcut foarte mult prestația lui de pe scenă.  „Partea nasoală e că ți-a plăcut atât de mult, încât și se pare scurt momentul, ai mai vrea să vezi. Mi se pare incredibil unde s-a ajuns în lumea spectacolului și cât inspirați suntem noi oamenii, atunci când suntem pasionați să facem genul acesta de momente. Ești incredibil”, a spus Andra, complet încântată de talentul concurentului.

„Mi se întâmplă foarte rar să invidiez pe cineva. Îmi închipui că dacă ți-a da costumul jos, ai fi tot numai fibră, pentru că altfel n-ai putea să faci mișcările acelea… Să fii capabil să îți gândești un astfel de moment, sa-ți faci grafica pentru el și să și performezi în cadrul acestui moment, după părerea mea este uluitor. Bravo!”, a mărturisit Dragoș Bucur.

Takashi a glumit puțin cu Dragoș, ca o replică la faptul că a zis că este invidios pe el, i-a spus că și el este invidios pe jurat pentru că este chipeș.

Takashi Jonishi
Takashi Jonishi

„Este o mare bucurie să vedem un asemenea moment aici, moment absolut senzațional. Cred că așa s-a văzut și de acasă, pentru că noi ce am văzut de aici a fost absolut…magic”, a declarat Andi Moisescu.

„Ce-am văzut este pe departe unul dintre cele mai spectaculoase momente de la Românii au talent și mi-a plăcut foarte mult”, a zis Mihai Bobonete.  Bobonete l-a întrebat dacă știe să folosească sabia, iar el a spus că este „japonez, nu samurai”.

Citește și - Iată cum i s-a schimbat viața ”sopranei” - femeie de serviciu de la ”Românii au talent”

Concurentul a mers în etapa următoare cu patru de „Da”.

Cine este Takashi Jonishi?

Takashi este un japonez în vârstă de 36 de ani, care își câștigă existența din Air-Dancing. Inspirația sa a venit atunci când a văzut pe Youtube un videoclip în care cineva mergea ca și când n-ar avea podea, dar el fiind mai inventiv, s-a gândit că ar fi mai interesant dacă ar face asta dansând.

Îi plăcea foarte mult ideea, a început să fie pasionat de acest tip de dans și nu a moștenit de la nimeni talentul, ci a învățat pe cont propriu.

Cel mai mare regret al bărbatului de până acum este că nu i-a transmis tatălui său cât de mult îi aprecia, înainte ca acesta că moară.

Nu crede că va câștiga concursul, dar el este fericit dacă a reușit să obțină aprecierea oamenilor care s-au uitat la spectacolul său. Totuși, dacă va reuși să primească marele premiu, vrea să facă ceva util cu banii, deși nu știe exact ce anume.

Pe lângă faptul că este Air-Dancer, mai este și producător de film.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net