Criminal la 16 ani! A cerut ajutor pe Instagram, pentru ascunderea cadavrului

Caz șocant în statul american Pennsylvania! Poliția a arestat zilele trecute un băiat de 16 ani, după ce acesta a ucis o fată și a apelat la Instagram ca să ceară ajutor pentru ascunderea cadavrului. Joshua Cooper este acum acuzat de crimă.

Joshua Cooper a ucis o fată de 13 ani (Foto: Politia din Bensalem)
Joshua Cooper a ucis o fată de 13 ani (Foto: Politia din Bensalem)

Citește și: «Criminalul din Bascov» poate fi condamnat pe viaţă

A folosit pistolul tatălui său

Anchetatorii din orașul Bensalem au spus că operatorii 911 au primit un apel de la părinții unei fete care a văzuse un video pe Instagram la o cunoștință, identificată ulterior ca fiind Joshua Cooper. În înregistrarea video, adolescentul a spus că tocmai a ucis pe cineva, iar în spatele său se puteau vedea picioarele unei persoane acoperite de sânge. Șocant este că Joshua a întrebat despre cum ar putea scăpa de trupul neînsuflețit al victimei.

"În videoclip, Joshua Cooper a spus că tocmai a ucis pe cineva și a întrebat cum poate scăpa de un cadavru. Apoi, a pus camera pe picioarele victimei, unde s-a văzut sânge", a spus Poliția.

Vezi și: El este criminalul de la Drobeta Turnu-Severin. A ucis cu sânge rece un fost inspector ANAF

Va fi judecat în calitate de adult, chiar dacă are doar 16 ani

Polițiștii au fost informați că suspectul locuiește în parcul de rulote Top of the Ridge din Bensalem, iar ofițerii au mers să verifice proprietatea. La sosirea agenților, minorul a fugit. Ofițerii au intrat apoi în interiorul casei lui Joshua Cooper și au văzut pe podeaua băii o fată decedată. Minora de doar 13 ani a fost împușcată mortal, având o plagă în zona pieptului. Anchetatorii spun că tânărul a încercat să curețe anterior rulota, pentru a ascunde dovezile. La scurt timp după, ofițerii l-au găsit și l-au reținut pe Cooper.

Iată și: Crimă abominabilă în Teleorman! Băiat de 18 ani și iubita sa, de 16 ani, uciși cu sânge rece

El este acuzat de omucidere ca adult, dar și de deținere de instrumente criminale și de falsificarea probelor. Victima a fost identificată de familia ei pe baza bijuteriilor pe care le purta, dar numele său nu a fost făcut public de către autorități, potrivit CNN. Legea din Pennsylvania impune ca minorii să fie acuzați ca adulți pentru omucidere și alte crime violente. Inculpații pot cere să fie transferați la tribunalul pentru minori, dar trebuie să dovedească că acest lucru ar „servi interesului public”, prevede legea.

Joshua Cooper susține că a omorât-o accidental pe fetița de 13 ani

Băiatul a fost trimis în judecată la Bucks County District Court, unde judecătorul Stacy Wertman a refuzat eliberarea pe cauțiune pentru suspect și l-a trimis la Centrul de Detenție Juvenilă Edison. Minorul le-ar fi spus detectivilor că, în ziua în care a avut loc crima, el a invitat-o pe victimă la el acasă, unde s-au uitat la un serial Netflix.

Te-ar putea interesa și: Şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au mai dat bani de droguri

Suspectul a spus, de asemenea, că a omorât-o accidental pe minoră, în timp ce sorta muniția tatălui său. Totodată, el le-a declarat polițiștilor că îi pare rău că a comis crima și că nu vrea să își petreacă tot restul vieții în pușcărie. William McVey, directorul siguranței publice din Bensalem, a afirmat că nu este clar motivul crimei. Joshua este programat să apară în fața instanței pe 7 decembrie, conform procurorului districtual. 

Bensalem este un oraș din comitatul Bucks, cu aproximativ 60.000 de locuitori, la o jumătate de oră cu mașina la nord-est de Philadelphia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net