Cum a reacționat Prințul Charles după ce a aflat că se va mări familia sa

Ultima actualizare:

Casa Regală din Luxemburg se va mări, iar parinții Prințului Charles au dezvăluit cum a reacționat micuțul când a aflat că nu va mai fi cel mai mic membru al familiei. 

Familia Regală din Luxemburg sa se va mări. Foto: Instagram/Princecharlesofluxembourg
Familia Regală din Luxemburg sa se va mări. Foto: Instagram/Princecharlesofluxembourg

Prințul Guillaume și Prințesa Stephanie au transmis că fiul lor, Prințul Charles de Luxemburg, este „din cale afară de fericit”, după vestea că un nou bebeluș regal va veni pe lume, conform okmagazine.

Vezi și: Băutura pe care regele Charles al III-lea o consumă zilnic

Indiferent că va avea un frățior sau o surioară, prințul în vârstă de doar doi ani pare extrem de încântat de această vestea primită de la părinții lui.

„Suntem toți foarte fericiți că ne mărim familia! Mai ales micul Charles, care e în culmea fericirii, după ce i-am dat vestea, își dorește mult să aibă o surioară sau un frățior.”, a dezvăluit Marele Duce moștenitor. „De asemenea, și pentru noi este o binecuvântare enormă”, a adăugat acesta într-un interviu acordat postului german RTL.

Citește și: Regele Charles al III-lea, primul angajament oficial după moartea reginei. A făcut baie de mulțime

Prințul Charles de Luxemburg are 2 ani

Marele Duce moștenitor Guillaume al Luxemburgului și Marea Ducesă moștenitoare au devenit părinți pentru prima dată în 2020, în luna mai.

Copilul a primit numele de Charles Jean Phillippe Joseph Marie Guillaume. Acesta va deveni într-o zi Mare Duce al Luxemburgului, fiind al doilea în ordinea succesiunii, după tatăl său.

Prințul Charles este al cincilea nepot al Marelui Duce Henri, aflat în fruntea ducatului din octombrie 2000, conform sursei citate.

Poate te interesează: Direct de la Buckingham! Prima fotografie oficială cu noii monarhi: regele Charles, alături de regina consoartă și prinții de Wales

Luxemburg este o monarhie constituțională, în care Marele Duce deține putere executivă. Părinții Prințului Charles, Guillaume și Stephanie, s-au căsătorit în urmă cu 10 ani. Al doilea lor copil urmează să se nască în luna martie a anului viitor

„Pentru noi nu e o surpriză la fel de mare, noi am aflat de câteva săptămâni. Dar Charles este din cale afară de fericit”, a spus Prințesa Stephanie, în interviul acordat pentru RTL.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net