Cum putem atrage norocul și banii în 2024. Un banal ingredient din bucătărie face minuni

Doar câteva zile au mai rămas din 2023, iar în această perioadă, o mulțime de români apelează la diferite superstiții, încercând să dea o mână de ajutor norocului lor! Iar potrivit unor tradiții, am putea avea parte de un an nou plin de succes și de sănătate, doar cu ajutorul câtorva semințe!

Se pare că tot ce ne trebuie sunt câteva semințe / foto: IStock
Se pare că tot ce ne trebuie sunt câteva semințe / foto: IStock

Cu toții visăm la un 2024 plin de vești bune și de succes, așa că în ultimele zile din acest an, apelăm la diferite tradiții care ne-ar putea fi de ajutor. De la vâscul pe care îl punem în casă, până la preparatele pe care le mâncăm de Revelion, pentru mulți români, totul are o semnificație anume!

Iar, potrivit celor de la terra.com, doar cu câteva semințe anume, putem atrage sănătatea și prosperitatea în casele noastre, de-a lungul noului an! Mai precis, dacă vrem să punem la încercare eficacitatea acestei superstiții, va trebui să avem la îndemână nu mai puțin de 7 tipuri de semințe!

Este vorba despre semințe de floarea soarelui, de bostan, orez, grâu, fasole, linte, cât și năut. Iar dacă ceva de pe această listă vă dă bătăi de cap, puteți înlocui cu un tip de sămânță, sau bob, care vă este mai la îndemână!

Superstiții de Revelion

Odată ce avem toate aceste ingrediente, trebuie puse într-un bol, în cantități cât mai egale posibil. Alături de ele, tradiția ne spune să mai punem diverse monede și bancnote, puțină scorțișoară, cât și frunze de dafin! Se pare că acestea reprezintă prosperitatea, mai ales pe plan financiar!

După cum probabil că deja știm, există nenumărate superstiții legate de finalul de an! Până și preparatele care ne ajung în farfurii au o semnificație anume, iar tradiția spune că în noaptea dintre ani ar trebui să mâncăm pește. Semnificația ar fi faptul că, în anul care urmează, vom putea să ne strecurăm printre probleme la fel ca peștele în apă.

Iar cum ne mai desparte doar foarte puțin timp de noaptea dintre ani, tot mai mulți români își încearcă norocul cu diferitele superstiții din această perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
apicultorii au pierdut multe albine
shutterstock 1710655687 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net