Cum să desfundați scurgerile chiuvetei cu doar câteva ingrediente. Le ai pe toate în dulapul tău din bucătărie

Apa stă în chiuvetă? Un miros urât îți invadează camera? Canalele chiuvetei de scurgere sunt înfundate! Mulți oameni se confruntă adesea cu această problemă! Din cauza acumulării de reziduuri și resturi alimentare, conductele ajung să se înfunde. Cu toate acestea, nu mai este nevoie să folosiți produse toxice pentru a rezolva problema. Descoperă sfaturile noastre pentru a face un deblocant natural. Sunteți gata să începeți?

Cu ajutorul bicarbonatului și oțetului puteți să deblocați scurgerile înfundate. Foto: freepick.
Cu ajutorul bicarbonatului și oțetului puteți să deblocați scurgerile înfundate. Foto: freepick.

În timp, scurgerile tind să se înfunde. Este clar! În loc să utilizați substanțe chimice, luați în considerare să vă faceți un deblocant din produse naturale. Le ai pe toate în dulapul tău! Este foarte usor ! Portofelul tău și planeta deja îți mulțumesc!

Cum să desfundați o scurgere adâncă cu produse naturale?

Este foarte simplu, conductele se înfundă des! Din fericire, există un truc ingenios pentru a scăpa de această problemă: oțet alb și bicarbonat de sodiu! Acest amestec este ultra-puternic pentru desfundarea conductelor. Să aflăm cum să-l folosim împreună! 

Cum curățați singuri o canalizare înfundată? Folosește bicarbonat de sodiu și oțet

Iată o metodă ușoară! Un mineral natural, bicarbonatul de sodiu atacă și dizolvă eficient grăsimile blocate în țevile tale. Mai multe vesti bune! Bicarbonatul de sodiu neutralizează mirosurile neplăcute. Pentru aceasta, vă oferim un mic truc pentru a vă desfunda conductele. Nu este nevoie să apelați la profesioniști! Pentru a aplica soluția noastră, trebuie doar să urmați ghidul nostru pas cu pas. 

Mai întâi punem la fiert 1 litru de apă; Se toarnă apa și ½ cană de lichid de spălat vase anti-grasime în canalul de scurgere. Apoi adăugăm o cană de bicarbonat de sodiu. Turnăm o cană de oțet alb și clătim cu apă fierbinte. Asta este tot!

Important! Nu fi surprins de reacția chimică care are loc. Dimpotrivă! Este o reacție care îndepărtează cu precizie colțurile de scurgere. Rezultatul va fi neașteptat de bun!

Poate fi necesar să repetați operația pentru a vă desfunda conductele. Dacă funcționează prima dată, bine pentru tine! Dacă încerci de mai mult de două ori fără rezultat, nu te panica! Vă prezentăm o altă metodă super puternică!

Un alt sfat de casă: sare și bicarbonat de sodiu pentru a vă desfunda țevile!

După trucul de bicarbonat de sodiu și oțet alb, fă loc unei alte tehnici renumite pentru eficiența ei! Sfat de aur! Fă-o seara înainte de a merge la culcare și nu-ți refolosi scurgerea! Rezultat, o desfundare operațională a conductei! Ai ce este nevoie? Să mergem!

Instrucțiunile noastre: se toarnă o cană de bicarbonat de sodiu în canalul de scurgere. Apoi adăugați ½ cană de sare. Lasă să se odihnească toată noaptea. A doua zi dimineața, turnați două căni de apă clocotită în canalul de scurgere. Clătește cu apă de la robinet și voila! Vești bune! Problema este rezolvata și țevile tale sunt impecabile. 

Probleme cu țevile? Zațul de cafea, unul dintre cele mai bune remedii naturale

Ce se întâmplă dacă ne concentrăm pe o soluție 100% economică și naturală pentru a rezolva problema? Pentru a curăța grăsimea din chiuvetă, tot ce trebuie să faceți este să turnați o lingură de zaț de cafea în canalul de scurgere. Lăsați să stea zece minute apoi turnați apă fierbinte. Miracol! Conductele tale sunt desfundate și problema a dispărut. Totul gratuit! Este minunat!

Sfaturi pentru a menține conductele curate

Conducte infundate? Ajutor! Totuși, câteva obiceiuri bune și vei evita cu siguranță problema! Un alt lucru, întreținerea regulată este o necesitate! Iată sfaturile noastre valoroase pentru a evita înfundarea conductelor.

În primul rând, trebuie să știi că o chiuvetă de bucătărie nu este făcută pentru a arunca gunoiul în ea. Încă nu! Deșeurile alimentare, grăsimile, săpunul, capacele de pastă de dinți, părul... nu sunt elemente care ar trebui să ajungă în țevile tale. Te-am avertizat!

Apoi, este indicat să instalați grile de filtrare în chiuvetă, lavoar, duș... Obiectiv? Recuperează cât mai mult păr și reziduuri alimentare! Este convenabil!

În cele din urmă, întreține conductele în mod regulat. Pentru aceasta, există multe produse în supermarketuri, precum acidul clorhidric; puteți folosi și un șarpe pentru a curăța sabotul. În caz contrar, turnați doar apă clocotită și lichid de spălat, scriu cei de la santeplusmag.com.

Mirosuri urâte, apă stătătoare... Acestea sunt doar amintiri urâte. Datorită sfatului nostru, veți putea să vă întrețineți conductele și să le desfundați cu ușurință! Grozav, nu-i așa? 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net