Trucul secret al muzeelor pentru a preveni depunerea prafului pe mobilă timp de 1 lună. Un singur ingredient, iar problema e rezolvată

Ultima actualizare:

Anumite suprafețe din casa ta tind să acumuleze mult praf. Din fericire, este posibil să lupți împotriva acestui fenomen datorită unui truc folosit în muzee. Rezultatele vă vor mulțumi cu siguranță.

Glicerina te poate ajuta să scapi de praful de pe mobilă. Foto: Click.ro.
Glicerina te poate ajuta să scapi de praful de pe mobilă. Foto: Click.ro.

Uneori, eliminarea prafului poate fi mai obositoare și consumatoare de timp decât era de așteptat. Pentru a facilita această sarcină, există un truc folosit de unele muzee ce îți va fi de mare ajutor.

Cum să previi și să scapi definitiv de praf?

Pentru a elimina praful care se acumulează pe diferitele suprafețe și a preveni apariția lui, poți apela la glicerină. Acest produs, folosit în industria alimentară, va face ca suprafețele să strălucească mai repede și mai ușor. În plus, va preveni formarea de praf pe mobila dvs.

Cum se folosește glicerina pentru a îndepărta praful?

Pentru a îndepărta praful de pe suprafețe, începeți prin a amesteca 1 lingură de glicerină într-un litru de apă. Apoi, înmuiați o cârpă curată în această soluție timp de 10 minute, stoarceți-o și lăsați-o să se usuce. În cele din urmă, trece cârpa înmuiată în acest amestec pe mobilierul tău și pe alte suprafețe prăfuite pentru a-ți lua rămas bun de la praf.

Alte moduri de a lupta împotriva prafului

Dacă glicerina te poate scăpa de praful de pe mobilier și de pe alte suprafețe, există și alte sfaturi pentru a realiza acest lucru, inclusiv:

Apa cu oțet

Folosit pentru multe sarcini casnice, oțetul alb ajută și la combaterea prafului. Pentru a face acest lucru, turnați o jumătate de cană de oțet alb într-un litru de apă, adăugând câteva picături de ulei esențial (la alegere). Va trebui doar să aduci o cârpă sau un șervețel pentru a-l înmuia în această soluție și să-ți ștergi mobila și alte suprafețe.

Apă cu oțet și ulei vegetal pentru a îndepărta praful de pe suprafețele din lemn

Dacă aveți podea, acest amestec va funcționa eficient. Într-un recipient, turnați o jumătate de cană de oțet alb, o linguriță de ulei vegetal și o cană de apă. Umeziți o cârpă cu această soluție, apoi îndepărtați praful prezent pe acest tip de suprafață.

Apă cu oțet și ulei de măsline

Și acest truc este perfect pentru a îndepărta praful de pe podelele din lemn. Va trebui doar să amesteci: trei sferturi de cană de ulei de măsline, o jumătate de cană de suc de lămâie, la un litru de apă. Odată ce preparatul este omogen, tot ce trebuie să faci este să ștergi podeaua.

Este posibil să luptați împotriva prafului și să preveniți apariția acestuia datorită ingredientelor simple care vă pot curăța diferitele suprafețe în profunzime,.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net