Trucul banal care îți poate salva plantele! Ce trebuie să pulverizezi pe acestea

Cine dintre noi nu apreciază frumusețea pe care o plantă sănătoasă o poate aduce în apartamentul nostru? Însă, dacă vrem să ne bucurăm din plin de flori, știm cu toții că este necesar destul de mult efort pentru a avea grijă de acestea. Ei bine, știați că există un produs banal din casa voastră care poate prelungi viața plantelor voastre? Aflați mai multe detalii alături de Click!

Banalul fixativ de păr poate fi extrem de util pentru florile voastre
Banalul fixativ de păr poate fi extrem de util pentru florile voastre

Cu siguranță că nu există nimeni printre noi care ar putea spune că nu îi place să aibă o floare în casă. Acestea sunt o modalitate perfectă pentru a decora apartamentele noastre, iar pe lângă valoarea lor estetică, plantele vin și cu alte beneficii interesante, cum ar fi chiar și ținerea la distanță a diferitelor insecte. Însă, deja știm cu toții că dacă vrem ca florile noastre să rămână sănătoase, este nevoie de destul de multă muncă.

De la cantitatea de apă folosită atunci când le udăm, până la cantitatea de lumină la care le expunem, plantele pot fi extrem de pretențioase. Însă, vă puteați imagina că banalul fixativ de păr poate avea efecte miraculoase pentru florile voastre? Da, deși poate părea surprinzător, acest produs banal, pe care cea mai mare parte dintre noi îl are în casă, poate prelungi viața florilor voastre, mai ales dacă le puneți în vază, potrivit celor de la ego.ro.

Fixativul poate avea efecte incredibile pentru flori

Modul în care puteți să vă bucurați de beneficiile acestui truc surprinzător este simplu! Tot ce trebuie să faceți este să pulverizați banalul fixativ de păr de-a lungul părții inferioare a tulpinei florii, cât și pe vârfurile petalei! Aveți grijă ca tubul cu fixativ să fie cam la 5 centimetri distanță de plantă, în momentele în care îl pulverizați!

Iar florile nu sunt singurul lucru la care vă poate ajuta banalul fixativ de păr! Dacă aveți vreun fermoar ceva mai slăbit, care începe să se desfacă singur, tot ce trebuie să faceți este să pulverizați fixativ, atunci când fermoarul este închis, iar problema va fi rezolvată!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net