Flori și plante de apartament pe care e bine să le ai în dormitor. De ce să le ții numai în această cameră

Flori și plante de apartament pe care e bine să le ai în dormitor. De ce să le ții numai în această cameră! 

plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg

Petrecem mult timp în dormitor, așa că este important să amenajăm un spațiu care să ne asigure o odihnă bună. Una dintre cele mai ușoare (și mai accesibile!) modalități de a vă transforma dormitorul într-un sanctuar liniștit este cu ajutorul plantelor de interior - nu numai că arată frumos, dar plantele de interior pot contribui efectiv la îmbunătățirea sănătății, a stării de spirit și a calității somnului, de asemenea. Conform cercetărilor NASA, s-a constatat că o serie de plante de interior îmbunătățesc calitatea aerului prin difuzarea toxinelor și eliberarea de oxigen pe tot parcursul nopții; plantele potrivite pot, de asemenea, să amelioreze alergiile și să diminueze stresul. Plantele pe care vi le prezentăm sunt ușor de întreținut și se dezvoltă în condiții de lumină scăzută.

Ce plante să ții în dormitor

Planta șarpe

Frunzișul îndrăzneț al plantei șarpe, asemănător cu o sabie, este un accesoriu atrăgător pentru orice dormitor. Denumită și sansevieria, este o plantă de apartament populară de zeci de ani, deoarece este foarte greu de ucis - tot ce are nevoie este o zonă luminată și puțină apă.

Aloe Vera

Aloe vera este un ingredient calmant care folosit pentru diferite medicamente sau remedii și chiar în industria de frumusețe, dar este și o plantă de apartament excelentă. Suculenta tropicală cu frunze cărnoase și margini țepoase nu necesită udare frecventă, dar are nevoie de lumină puternică, așa că luați în considerare posibilitatea de a o pune pe pervazul ferestrei din dormitor.

Monstera 

Această plantă frumoasă necesită lumină moderată și udare o dată pe săptămână. Dar rețineți: feriți-vă de această plantă dacă aveți animale de companie, deoarece frunzișul său poate irita pisicile, câinii sau alte animale mici.

Crinul Păcii

Cu frunze verzi lucioase și flori albe strălucitoare, crinii păcii sunt excelenți pentru eliminarea toxinelor și a alergenilor din aer. Le merge cel mai bine într-un dormitor bine luminat și trebuie udat moderat.

Ficus

Ficusul este rezistent, iar frunzele sale lucioase și mari vor înfrumuseța dormitorul. În timp ce preferă lumina puternică - în special soarele filtrat de dimineață - poate tolera și condiții de lumină mai slabă. Udați-l când solul este ușor uscat la atingere, aproximativ o dată pe săptămână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net