Trucul genial de a ține șoarecii departe de casă: nu vor îndrăzni să se mai întoarcă niciodată

Ultima actualizare:

Trucul genial de a ține șoarecii departe de casă: nu vor îndrăzni să se mai întoarcă niciodată! 

1 soareci casa jpg jpeg

Capcanele cu otravă sunt cele mai populare soluții pentru a ține șoarecii la distanță.  Acestea sunt plasate în general în subsol, în garaj sau în orice altă zonă puțin frecventată de membrii gospodăriei. Cu toate acestea, dacă aveți copii și animale de companie, riscați să îi expuneți la pericolul acestor substanțe toxice. Otrava împrăștiată prin casă este periculoasă. Folosită în mod incorect, această metodă poate face multe pagube. Cel mai bine este să luați în considerare alte alternative care sunt mai puțin dăunătoare.

Soluții pentru a ține șoarecii la distanță

Nu aveți o pisică domestică care să țină soarecii departe cu ușurință? Aveți la dispoziție și alte opțiuni. Dacă sunteți ostil substanțelor chimice, prea agresive și lipsite de respect față de mediul înconjurător, iată câteva soluții naturale care le vor îndepărta rapid.

Ulei de mentă

Știați că menta era deja un puternic repelent pentru păianjeni și țânțari? Ei bine, se pare că este, de asemenea, o soluție naturală foarte eficientă pentru a ține șoarecii la distanță. Nouă ne place mirosul, dar rozătoarele nu-l suportă. Conținutul său ridicat de mentol declanșează vapori puternici care resping imediat rozătoarele.

menta 0 jpeg

Iată cum funcționează: înmuiați câteva picături de ulei esențial de mentă în bucăți de vată și împrăștiați-le prin încăperile în care este posibil să se afle șoarecii. Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Nu vă faceți griji, aroma va fi foarte plăcută în aceste zone. Veți spori efectul dacă veți cumpăra mentă în ghiveci pentru bucătărie. Ca bonus, puteți chiar adăuga câteva frunze de mentă în băuturile dvs. pentru a le da și mai multă aromă. Doi iepuri dintr-o lovitură!

Oțet de cidru

La fel ca uleiul de mentă, puteți folosi și oțetul de cidru. Acesta funcționează pe același principiu: mirosul său puternic și înțepător are rolul de a speria aceste rozătoare. Singura diferență este că acest miros vă poate, de asemenea, irita în timp. Puteți reduce mirosul combinându-l cu uleiuri esențiale precum cel de salvie. Această aromă nu este deloc o încântare pentru șoareci. Pulverizați în zonele infestate pentru a ține la distanță acești oaspeți nedoriți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net