Cum să scoți fumul de țigară din haine. Trucul care te va ajuta să miroși mereu bine, chiar dacă ești fumător

Românii care fumeză, sau care petrec mult timp lângă oameni care au acest obicei, cu siguranță că știu deja care este marea provocare de care ne vom lovi destul de rapid: cum scoatem mirosul de fum de țigară de pe haine? Acesta poate fi destul de dificil de eliminat, însă există și câteva trucuri ingenioase care ne pot ajuta să scăpăm de această problemă.

Unele trucuri ne pot ajuta să scăpăm de mirosul de fum de țigară / foto: Pixabay
Unele trucuri ne pot ajuta să scăpăm de mirosul de fum de țigară / foto: Pixabay

Mirosul de fum de țigară este destul de dificil de scos din haine, iar dacă avem prieteni fumători, sau chiar noi suntem cei care fumează, cu siguranță că știm deja cât de supărătoare poate fi această problemă.

Din fericire, putem apela la anumite trucuri care ar trebui să ne ajute să scăpăm de această problemă supărătoare.

Cum putem scăpa ușor de mirosul de fum de țigară din haine

Iar pentru primul astfel de truc nici măcar nu trebuie să facem nimic! Mai precis, tot ce va trebui să facem este să punem hainele la aerisit, pentru a scăpa de miros. Câteva ore ar trebui să fie suficiente pentru a elimina mirosul, iar, dacă avem cum, le putem lăsa chiar și peste noapte.

Un alt astfel de truc ne sugerează să punem hainele într-o pungă de plastic pe care o vom sigila cât mai bine. Însă, înainte de a sigila punga, trebuie să adăugăm câteva linguri de bicarbonat de sodiu.

Trucul la care vom apela mereu

Apoi, vom agita totul bine, iar bicarbonatul trebuie lăsat să acționeze vreme de câteva ore, sau chiar și peste noapte. La final, hainele trebuie scutura bine, pentru a scăpa de bicarbonat.

Un alt truc ingenios ne sugerează să punem un amestec format din jumătate apă și din jumătate oțet alb, într-o sticlă cu pulverizator. Acest amestec trebuie pulverizat pe haine, iar mirosul ar trebui să dispară rapid.

Astfel, cu ajutorul acestor trucuri simple, ar trebui să observăm că hainele noastre își vor pierde mirosul de fum de țigară, destul de rapid. Iar această problemă, care poate fi atât de supărătoare, va dispărea fără mult efort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net