Cum să faci șnițelele crocante, ca la restaurantele de lux. Trucul simplu dezvăluit de bucătarii de top

Este o rețetă simplă, pe care chiar și cei dintre noi care nu prea au mare experiență în bucătărie o pot prepara fără probleme. Însă, faptul că șnițelele sunt atât de ușor de făcut nu înseamnă că nu pot fi ridicate la un nivel cu totul special, cu ajutorul unor trucuri ingenioase! Iar bucătarii cu experiență ne spun că un ingredient banal poate face ca șnițelele noastre să fie mult mai crocante ca până acum!

Grișul poate face șnițelele mai crocante ca oricând / foto: IStock
Grișul poate face șnițelele mai crocante ca oricând / foto: IStock

Atunci când suntem în pană de idei și nu mai știm ce să gătim, una dintre rețetele la care vom apela cel mai des este cea de șnițele de pui. La urma urmei, nu ne trebuie decât câteva ingrediente simple, iar apoi vom pune totul în tigaie! Este simplu, rapid, iar rezultatul este unul mereu delicios!

Însă, cum putem să transformăm simplele șnițele într-o mâncare mult mai specială și mai delicioasă decât cea pe care o pregătim mereu? Ei bine, potrivit bucătarilor experimentați, putem apela la ajutorul unui ingedient simplu! Mai precis, tot ce trebuie să facem este să înlocuim făina cu grișul!

Grișul poate face șnițelele mult mai crocante

În loc de făină, putem să dăm șnițelele prin griș, iar pentru un plus de savoare și unicitate, îi mai putem da și prin fulgi de porum mărunțiți!

Practic, tot ce ne trebuie este un kilogram de piept de pui, sare, piper, ulei, trei ouă, 150 de grame de făină, cât și 150 de grame de griș din făină de grâu.

Cum putem pregăti șnițele mai delicioase ca oricând

După ce am bătut șnițelele, putem amesteca într-un bol cele trei ouă, împreună cu puțină sare și piper. Totul trebuie amestecat bine, până când ingredientele se transformă într-un amestec omogen. La final, putem adăuga și puțină făină, în ouă.

În alt bol vom adăuga grișul, iar acum putem pune și uleiul în tigaie. Apoi, putem trece șnițelele noastre prin griș, apoi prin ou, iar apoi pot fi puse în tigaie. La final, vom avea o mâncare mai delicioasă ca oricând!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
must de struguri jpeg
chiftele pexels jpg
mituri despre zodii jpeg
click ro (5) jpg
ciorba de fasole in paine jpeg
femeie par alb jpg
Zodie jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net