Zodiile cărora le intră bunăstarea, bogăția și liniștea sufletească în casă, în perioada 20-23 septembrie. Se vor simți mai împlinite ca niciodată

În noaptea dintre 17 spre 18 septembrie vom avea parte de un fenomen astronomic important, mai precis, o eclipsă parțială de Lună. Iar efectele astrologice pe care aceasta le va avea se vor mai face resimțite de-a lungul zodiacului, vreme de câteva zile.

Trei zodii vor avea o perioadă de vis între 20 și 23 septembrie
Trei zodii vor avea o perioadă de vis între 20 și 23 septembrie

Eclipsa de Lună va oferi o explozie scurtă de energie și ambiție pentru unele semne zodiacale, însă chiar dacă acest vârf de voie bună va fi unul de scurtă durată, efectele sale încă se vor mai putea face resimțite de-a lungul zodiacului și în zilele următoare.

Iar pentru trei zodii anume, perioada cuprinsă între 20 și 23 septembrie va fi una extrem de bună, în care își vor da seama că, de fapt, deja au toate lucrurile de care au nevoie cu adevărat!

Zodiile care vor avea parte de liniște sufletească în perioada următoare

În timp ce pentru unele zodii eclipsa va însemna un plus de ambiție și curaj, pentru altele, acest eveniment le va face să realizeze că deja au tot ce le trebuie pentru a fi fericite!

Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară, este foarte posibil ca această vară, cât și începutul de toamnă, să fi fost dominat de o fugă continuă, după succes.

Din fericire pentru fecioare, în perioada 20 – 23 septembrie vor începe să își dea seama că nimic din ce încercau atât de mult să obțină era, de fapt, chiar atât de important. Acești nativi vor învăța să aprecieze lucrurile mici pe care le au și să se simtă mult mai aproape de cei dragi.

Pești

O altă zodie pentru care perioada dintre 20 și 23 septembrie va fi plină de noroc este Pești! Acești nativi pot să aibă un mare noroc, care le va aduce o sumă impresionantă în buzunare!

Fie că vor reuși să câștige un premiu la Loto, sau li se va acorda o mărire de salariu, pentru nativii din zodia Pești se anunță o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, în acest final de septembrie.

Săgetător

Și pentru nativii din zodia Săgetător urmează o perioadă liniștită, în care se vor bucura chiar și de cele mai mărunte lucruri.

Acești nativi vor lua o pazuă, iar dacă se confruntă cu o problemă de sănătate, este posibil să înceapă un tratament nou care să le fie de mare ajutor. Săgetătorii vor simți că lucrurile încep să meargă pe o direcție mult mai bună, iar în sfârști se vor simți liniștiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ciorba de fasole in paine jpeg
femeie par alb jpg
Zodie jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
pickles 700059 1280 jpg
snitele istock jpg
pilaf cu rosii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net