Viața se va schimba complet pentru trei zodii după eclipsa de Lună! Vor primi un suflu de energie și ambiție din partea astrelor

Noaptea de 17 spre 18 septembrie urmează să fie marcată de o eclipsă parțială de lună, care va fi vizibilă chiar și din țara noastră. Iar pentru trei zodii anume, acest fenomen astronomic urmează să aducă un suflu important de ambiție și de dorință de schimbare.

Eclipsa de Lună poate aduce un suflu de energie pentru unele zodii / foto: stock.adobe.com
Eclipsa de Lună poate aduce un suflu de energie pentru unele zodii / foto: stock.adobe.com

Noaptea de 17 spre 18 septembrie urmează să fie marcată de o eclipsă de lună, care urmează să coincidă cu Luna plină, iar pe plan astral, acest eveniment poate modifica brusc energiile care domină în această perioadă semnele zodiacale.

Planetele Uranus, Saturn și Neptun urmează să se unească cu punctul eclipsei, iar acest lucru va aduce o schimbare bruscă, pe care anumite zodii o vor resimți din plin. Există posibilitatea ca mulți nativi să se găsească în mijlocul unor situații care par să fi apărut din senin. Iar, din fericire, pentru trei zodii anume, aceste situații pot avea consecințe extrem de pozitive în viața lor.

Zodiile care își pot schimba viața după eclipsă

Practic, perioada imediat următoare eclipsei va fi dominată de un singur cuvânt: schimbare. Nativii acestor trei zodii vor dori să își schimbe complet viața și vor avea și ambiția de a transforma acest vis în realitate.

Taur

Pentru nativii din zodia Taur, eclipsa de Lună îi poate face să își dea seama că nu toate persoanele din viața lor chiar merită să rămână în jurul lor. Taurii vor resimți o schimbare rapidă de mentalitate, iar astrele le vor oferi curajul de a scăpa de toți prietenii falși din jurul lor.

Perioada următoare este una în care taurii se vor descoperi atât pe ei înșiși, cât și relațiile reale pe care le au. Iar, în final, ei vor fi mult mai fericiți alături de persoanele pe care le vor păstra aproape.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, ideea de schimbare poate fi mult mai literală decât în cazul altor zodii. Aceștia pot decide brusc că a venit timpul să se mute în alt oraș, poate chiar și în altă țară!

Acest vis poate fi unul mai vechi pentru raci, însă datorită eclipsei, ei vor avea curajul și claritatea mentală pentru a-l transforma în realitate.

Scorpion

Pentru scorpioni, este posibil ca această perioadă să fi fost destul de dificilă, pe plan creativ. Poate că nu au știut ce versuri să compună, sau cum să rezolve o problemă la locul de muncă. Imaginația lor a suferit mult, iar eclipsa va schimba complet acest lucru.

Brusc, scorpionii vor simți un val de inspirație, care îi poate ajuta să facă schimbări majore în viața lor. Pot să termine foarte repede unele proiecte la care lucrau de mult timp, iar viața lor va progresa mult, într-un timp foarte scurt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop shutterstock 440905510 jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
pickles 700059 1280 jpg
snitele istock jpg
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net