Cum să slăbești în cinci zile. Acesta este secretul

Ultima actualizare:

Spune adio acelor kilograme în plus în doar cinci zile cu această dietă care a fost secretul nutriționiștilor timp de mulți ani. Secretul pentru a pierde în greutate în cinci zile este real, află totul despre această metodă de slăbit pentru ca foarte curând să poți bate cântarul în fiecare dimineață. Vă vom spune în ce constă acest regim, precum și alimentele pe care ar trebui să le consumați pentru a pierde în greutate într-un mod care să nu vă pună în pericol sănătatea și să vă recuperați acea silueta tinerească pe care o aveați cu câțiva ani în urmă.

Poți să scapi de câteva dintre kilogramele nedorite în doar cinci zile. Foto: Click.
Poți să scapi de câteva dintre kilogramele nedorite în doar cinci zile. Foto: Click.

De ce e bine să slăbești

Deși pare puțin probabil, potrivit savantului italian Valter Longo, există o dietă care îți va permite să slăbești în doar cinci zile. Acest secret este susținut de știință și ar putea fi impulsul de care aveai nevoie în viața ta pentru a putea să-ți îmbraci hainele care ți-au plăcut atât de mult acum câțiva ani, dar, din cauza trecerii timpului și a unei alimentații proaste, nu-ți mai vin.

Slăbirea și pierderea în greutate nu sunt doar o chestiune de vanitate, ci și o problemă de sănătate, deoarece în ultimii ani bolile cardiovasculare au crescut considerabil și pun viața oamenilor în pericol. De aceea, tot mai multe persoane sunt preocupate de calitatea alimentelor pe care le consumă în mod regulat, pentru a le detecta pe cele care le-au afectat greutatea și sănătatea.

Acesta este secretul pentru a pierde în greutate în 5 zile

Potrivit lui Valter Longo, această dietă nu numai că îți va permite să slăbești, dar te va face și să arăți mai tânără datorită metodei pe care o implementează și care este cel mai bine păstrat secret al nutriționiștilor. Pentru a testa efectele acestei diete, jurnalistul Denham Hitchcock de la terra.com.mx a urmat o dietă de cinci zile, iar rezultatele au fost surprinzătoare. Studiile sale după acest regim au evidențiat o creștere puternică a celulelor din corpul său responsabile de repararea și refacerea țesutului deteriorat.

În ce constă dieta de cinci zile

Dieta de 5 zile constă în post intermitent pentru a ne detoxifia organismul de alimente nepotrivite acestei diete. Potrivit studiului lui Valter Longo, oamenii pot scăpa de celulele dăunătoare din corpul lor și pot crește noi celule stem atunci când încep să mănânce corect din nou. De aceea este recomandat să postești dimineața înainte de a ține acest regim.

Ce ai voie să mănânci

Pentru a slăbi în cinci zile, este interzis consumul de alimente solide, adică nu poți bea decât apă, ceaiuri de plante, bulion de legume și suc de fructe, cu un aport caloric de aproximativ 300 de kilocalorii. Trebuie să faci toate acestea timp de 5 zile, pentru a rămâne sănătos, a-ți detoxifia organismul și a putea slăbi rapid.

După cum probabil ați văzut, acest secret al postului și a spune nu consumului de alimente solide ar putea fi foarte bun pentru dvs., așa că data viitoare când vă gândiți să țineți o dietă, luați în considerare această tehnică susținută de oamenii de știință, care au găsit o modalitate de a detoxifica organismul, a slăbi și a economisi mulți bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net