Cum a slăbit Alin Gălățescu 10 kilograme în doar două săptămâni. Totul despre dieta lui

#Exclusiv Click!

Alin Gălățescu s-a pus pe slăbit! Stilistul ține de două săptămâni o dietă, cu care a reușit să dea deja jos 10 kilograme. Între timp însă, s-a mai ales și cu o ruptură neașteptată de mușchi.

Alin Gălățescu trece, în prezent, printr-un proces de transfomare radicală. Stilistul, în vârstă de 54 de ani, a găsit o dietă care i se potrivește mănușă. Acesta a mers la un control medical de rutină și a aflat că nu stă deloc bine cu sănătatea din cauza kilogramelor acumulate  în ultima periaodă.

Medicii i-au recomandat să slăbească, așa că stilistul a început să țină dieta Toman, care a și dat roade. În doar două săptămâni, acesta a constatat că a pierdut 10 kilograme.

Alin Gălățescu: „Vreau să dau jos 20 de kilograme”

În ultima perioadă am pornit - determinat de motive medicale ușoare - o dietă intensă, ce vizează eliberarea de peste 20 kilograme. Am ales așa numita dietă „TOMAN” - pe care, acum, în mijlocul ei, o recomand cu deschidere totală.

E o sumă de substanțe eminamente naturale, luate de 4-5 ori pe zi, cu gust excelent, dulci și sărate (cred că cele dulci le păstrez și dupa finalitatea ei), și care te ajută să te eliberezi echilibrat de extra-greutate, fără a fi afectați mușchii și stomacul. E de poveste!

Deja am scăpat de 8-10 kilograme în 2 săptămâni și continuă. Dieta este bine să fie însoțită de mișcare, mers și scări, în general - nu sală, pâna ce nu ajungi la greutatea scontată”, a spus Alin Gălățescu, satisfăcut de efectele dietei.

Stilistul s-a ales și cu ruptură de mușchi!

Dieta în sine presupune, în paralel, și mișcare, însă nu un efort prea mare. Așa se face că stilistul a reușit să se alegă, recent, cu o ruptură de mușchi de toată frumusețea căpătată în urma unei partide de badminton, susținute la o ieșire banală la iarbă verde.

În paralel cu dieta pe care o țin, a apărut această bruscă și neașteptată, dar amplă, ruptură de mușchi - la o simplă partidă de badminton. Aceasta a introdus nemișcarea! Cel puțin 3 săptămâni nu pot să mă mai mișc cum o ăceam.

Din cauza rupturii de mușchi ești obligat să stai mai ales pe spate în timpul somnului - ca poziție a genunchiului și a mușchiului rupt. Dar, cum eu am descoperit că respir cu oxigenarea mică în timpul somnului, nu trebuie să stau decât într-o parte, oricare, cu pernă relativ mare - urmând chiar să mă operez curând de deviație interioară de sept.

Deci mișcare - nemișcare, simultan, stat pe spate pentru genunchi, stat doar lateral pentru oxigenare. Toate acestea mi s-au întâmplat după un control medical complex, dar de rutină - pe care îl recomand, însă, tuturor - și o banală ieșire la iarbă verde!”, ne-a mai povestit stilistul, aflat în plin proces de recuperare și de slăbire.

Răzvan Popescu a ajuns, în prezent, la 75 de kilograme Sursa: Instagram
Răzvan Popescu a ajuns, în prezent, la 75 de kilograme Sursa: Instagram

Și Răzvan Popescu a slăbit 50 de kilograme cu aceeași dietă!

Cunoscutul realizator de radio Răzvan Popescu a ținut și el, în 2019, aceeași dietă, care l-a ajutat să dea atunci jos nu mai puțin 50 de kilograme, pe parcursul unui an.

Cu slăbitul e ca şi cu lăsatul de fumat, se produce într-o zi un declin şi spui stop. Kilogramele sunt cel mai parşiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de uşor şi într-un mod foarte plăcut, iar într-o zi îţi dai seama că ai depăşit cu mult normalul, doar că este prea târziu.

Pentru că vă simţiţi foarte bine împreună şi ele se lasă foarte greu convinse să te părăsească. Viaţa noastră e construită în jurul mâncării, multă mâncare în orice împrejurare, iar dacă eşti pofticios sau gurmand eşti gazda perfectă pentru multe kilograme în plus.

Trebuie să găseşti dieta care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de viaţă. La mine a funcţionat programul Toman Diet, o dietă proteică pe care am respectat-o cu sfinţenie”, a declarat, acesta pentru Click!, după ce a ținut dieta.

Cum se ține dieta Toman

Dieta în sine presupune 5 mese pe zi (dintre care 3 principale și două gustări între acestea). Micul dejun și cele 2 gustări constau doar în consumarea de produse Toman Diet, care sunt bine echilibrate în macro și micro nutrienți.

Prânzul și cina presupun consumarea însă a unei proteine de calitate precum: pește, pui sau curcan, alături de legume, sub forma de salată sau gătite la grătar, la aburi, la cuptor ori fierte. Pe tot parcursul dietei, este recomandat însă să se facă și mișcare, în numite limite însă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net