De ce spuneau oamenii despre Elena Ceaușescu și Nicolae că miros urât. Cum se epila soția lui nea Nicu, pentru nopțile de amor

Nicolae și Elena Ceaușescu au reprezentat mereu un motiv de curiozitate pentru oameni, mai ales după moartea lor. Cei doi soți erau intens discutați, mai ales detaliile legate de viața lor intimă sau de igiena lor.

S-a spus de multe ori că Elena și Nicolae Ceaușescu erau doi oameni cărora nu prea le plăcea igiena. Oamenii spuneau despre ei că miros urât și nu erau prea îngrijiți. Cu toate acestea, au existat persoane din anturajul lor care au povestit că acordau o atenție deosebită igienei, mai ales că se bucurau de o baie ca în filme, cum alți români nu ar fi văzut nici măcar la televizor. 

Cum se epila Elena Ceaușescu și cum se pregătea pentru Nicolae

Pentru că în perioada comunismului femeile nu se prea epilau, iar cele care făceau acest lucru fie aveau bani, fie beneficiau de produse speciale pentru așa ceva, subiectul era destul de controversat. 

Elena Ceaușescu, se pare, se epila și se pregătea corespunzător pentru nopțile de amor cu Nicolae.

„Da, se epila. Orice femeie care vrea să arate bine se epila”, a declarat Suzana Andreias, menajera soților Ceaușescu.

De asemenea, menajera celor doi a mai povestit despre faptul că soția lui nea Nicu prefera parfumurile franțuzești, însă niciodată nu făcea abuz de ele.

Elena Ceaușescu avea tot felul de pasiuni, printre care și spionajul. Nu orice fel de spionaj, ci unul intim. Iubea să știe cum fac amor nevestele oamenilor cu bani! Iar despre ea nu s-au spus deloc lucruri frumoase, ci din contră.  

Se pare că i-ar fi plăcut tare mult amantlâcurile, mai ales cu oamenii cu putere politică. „Odată, în Primăverii, mi-a spus colegul meu care era de serviciu la vilă, cum cei trei au intrat cu maşina în curtea reşedinţei cuplului Ceauşescu. Nicolae a coborât şi a început să urce scările pentru a intra în casă. În urma sa venea Elena, urmată de doctorul Schechter, ultimul fiind colegul meu. În timp ce urcau pe scări, cel care mi-a povestit scena a văzut cum doctorul a mângâiat-o uşor pe fund pe Tovarăşa”, a menţionat Burlan în volumul intitulat „După 14 ani – Sosia lui Nicolae Ceauşescu se destăinuie”.

Citește și - Secretul murdar al Elenei Ceaușescu. Ce poreclă de tot râsul avea, dintr-un motiv rușinos

Cu cine s-ar mai fi iubit Elena Ceaușescu

Tot despre amantlâcurile Elenei Ceaușescu a vorbit și generalul Nicolae Stan, în anul 2011, spunând totul despre aventurile soției lui Nea Nicu. 

„Printre apropiaţii ei toată lumea ştia că este, cum se spune în popor, „rea de muscă”. Iar, mai târziu, a avut leături cu tovarăşi din conducerea partidului. Pe unii dintre ei nu vreau să-i pomenesc pentru că sunt în viaţă. Da, a avut legături intime strânse cu Ioan Ursu (academician, specialist în fizică atomică n. r.) şi, aşa cum am precizat, cu încă doi, care trăiesc şi nu este frumos să îi pomenesc .Erau întâlniri dese cu mai mulţi tovarăşi. Eu v-am spus doar ceea ce ştiu sigur. Se întâlneau numai la Olăneşti. La casa de oaspeţi a partidului. Nu ştiu de ce îi plăcea ei acolo. Ştiau câţiva ofiţeri de încredere din jurul ei (angajaţi de-ai mei), ştiau cei care supravegheau şi păzeau obiectivul respectiv şi, desigur, şoferul Vasile”, a spus acesta, pentru evz.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net