De ce trebuie să adaugi puțin zahăr în papuci, înainte de a pleca la drum? Lucrurile se vor schimba radical în viața ta

Zahărul nu mai este folosit demult doar în bucătărie, mulți apelează acum la acest ingredient pentru diferite trucuri. Totodată, sigur nu știai că este bine să îl pui și în încălțăminte atunci când vrei să pleci de acasă. Iată de ce.

De ce trebuie să adaugi puțin zahăr în încălțăminte / Foto: Freepik
De ce trebuie să adaugi puțin zahăr în încălțăminte / Foto: Freepik

Zahărul este un aliment folosit pentru a îndulci mâncărurile și băuturile, cu conținut mare de zaharoză, de la care și preia gustul dulce pronunțat. Fiind o sursă perfectă de glucoză, acesta este folosit de către celulele corpului uman pentru a produce energie. Însă, el este folosit și pentru anumite trucuri, printre care și adăugarea lui în interiorul încălțărilor atunci când te pregătești să pleci de acasă.

De ce să pui zahăr în încălțăminte

Se pare că, dacă adaugi, în fiecare luni, un pic de zahăr în pantoful tău stâng în timp ce spui: „Cu acest zahăr îndulcesc drumurile mele și deschid ușile prosperității. Cu fiecare pas pe care îl fac, atrag prosperitate, bani și succes în viața mea”, vei avea parte în acea săptămâna de multe împliniri, mai ales pe plan profesional și financiar.

Totodată, o veche superstiție mai spune că: „Dacă vrei bunăstare și noroc în toate, dimineața, ridicându-te din pat, pune-ți mai întâi piciorul drept și apoi stângul în papuci. Și nu căutați niciodată un al doilea papuc, dacă primul este deja pe picior, mai întâi găsiți-i pe amândoi, apoi îmbrăcați-i”.

Însă, zahărul este folosit și în trucurile pentru frumusețe. Multe femei care își doresc un păr sănătos adaugă acest ingredient în șampon înainte de spălare: „Adăugarea unei linguri de zahăr în șampon va curăța scalpul în profunzime. Chiar dacă zahărul se dizolvă, amestecul nu își va pierde efectul detoxifiant asupra podoabei capilare, curățând scalpul de celule moarte, sebum și praf, fără să îi afecteze nivelul de hidratare”, a explicat, cu ceva timp în urmă, medicul dermatolog Francesca Fusco.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net