De ce trebuie să pui oțet pe peria de păr. Doamnele se vor îndrăgosti de acest secret

Doar cu oțet și o periuță de dinți îți poți curăța accesoriul de păr și să-l faci impecabil. Peria este cel mai util accesoriu atunci când vine vorba de îngrijirea părului. Ne permite să pieptănăm și să coafăm părul, în același timp îl descurcă și îndepărtează foliculii liberi. Este un element care ajută la sănătatea părului, așa că trebuie să o avem mereu în condiții optime. Potrivit experților, o modalitate de a o îngriji este utilizarea oțetului, așa cum vă vom arăta mai jos.

Putem curăța perioa de păr cu oțet. Foto: Click.
Putem curăța perioa de păr cu oțet. Foto: Click.

Dacă peria de păr nu este curată riscăm să distrugem sănătatea părului

Oricât de mult folosim produse pentru a ne menține părul sănătos, dacă nu avem periile curate, riscăm să ne distrugem și starea părului. Este destul de greu să o păstrăm mereu impecabilă, deoarece un astfel de accesoriu este expus părului mort, mătreței și sebumului în exces.

Oțetul a devenit un aliat pentru sănătatea părului, în special cel de mere. Mulți oameni îl încorporează în rutina lor de curățare pentru a elimina impuritățile de pe scalp și, de asemenea, efectul este transferat întregului păr, deoarece redă imediat strălucirea.

Cum să vă curățați peria de păr cu oțet

În plus, cu oțet putem curăța peria de păr, deoarece această substanță acidă va îndepărta tot felul de murdării depuse în acest accesoriu, inclusiv chiar și resturile chimice de produse pentru păr.

Ingrediente

- 1 cană de apă fierbinte,
- 1 cană oțet alb.

Cum se utilizează

Mai întâi va trebui să amestecăm ambele ingrediente într-un recipient. Apoi, înmuiați peria de păr timp de o oră (dacă perii sunt delicati, atunci ar trebui să lăsați obiectul în pace timp de 30 de minute). Continuați curățarea cu o periuță de dinți, frecând întregul contur al instrumentului de styling. La final se usucă pentru a elimina excesul de umiditate.

În acest fel, poți avea peria de păr curată, folosind doar oțet. Acest lucru va ajuta, de asemenea, ca părul să fie mereu impecabil și fără grăsime, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net