De ce trebuie să pui sare în bere. Secretul cunoscut doar de băutorii înrăiți

A pune sare în bere este o idee străină sau chiar ridicolă pentru mulți dintre voi. Cu toate acestea, oamenii și-au sărat berea de secole, pur și simplu nu este o practică atât de comună ca odinioară. Motivul principal pentru care practica a dispărut este că berea este mult mai bună astăzi decât era în urmă cu secole. Adăugarea de sare pentru aromă nu este la fel de necesară, deoarece există atât de multe soiuri de bere care sunt pline de aromă, dar nu a fost întotdeauna așa. Totuși, asta nu înseamnă că nu există motive pentru a pune sare în bere.

Dacă pui sare în bere aceasta va avea o aromă mai bună. Foto: Click.
Dacă pui sare în bere aceasta va avea o aromă mai bună. Foto: Click.

De ce să pui sare în bere

Punerea de sare în bere poate îmbunătăți gustul acestei băuturi, vă poate menține hidratat, vă poate limita călătoriile la baie și poate rezolva problemele legate de gaze și balonare. Înseamnă asta că trebuie neapărat să pui sare în toate berile tale? Probabil că nu, dar haideți să aruncăm o privire mai profundă la sărarea berii.

După cum am menționat, adăugarea de sare în bere a fost o practică mult mai comună în urmă cu secole. Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii încă o fac astăzi - vechile obiceiuri mor greu. Și acest obicei de a pune sare în bere ar fi putut fi transmis de generații. Există multe mai multe motive pentru a pune sare în bere decât tradiția sau obiceiul. Să ne uităm la unul dintre motivele principale: adăugarea de aromă.

Adăugarea de aromă

Adăugarea de aromă este unul dintre cele mai bune motive pentru care să adăugați un praf de sare la bere. Nu spun că ar trebui să pui un praf de sare în fiecare bere pe care o bei. Nu aș pune niciodată sare într-o bere deja delicioasă. Dar dacă berea ta nu este atât de bună? Sarea este o modalitate excelentă de a face o bere proastă nu atât de rea, sau o bere medie mai bună.

Să presupunem că vizitezi un bar și încerci o bere pe care nu ai băut-o niciodată. După cum se dovedește, această bere nouă nu este foarte gustoasă. Adăugați un praf de sare pentru ca berea să aibă un gust mai bun, apoi încercați o bere diferită. În mod similar, puteți folosi sare și cu beri foarte ușoare, neutre. Pur și simplu, adăugarea de sare la o bere este o modalitate bună de a adăuga aromă sau de a neutraliza orice arome proaste. Cu siguranță nu este necesar dacă vă bucurați de berea pe care o beți.

Mai puține gaze și balonare

Ei bine, un beneficiu al adăugarii de sare la bere este reducerea cantității de gaz pe care o consumi. Majoritatea berilor sunt carbogazoase cu dioxid de carbon. O modalitate prin care este eliberat CO2 este prin spumă. Sarea reacționează cu berea care eliberează mai mult CO2. Și asta înseamnă mai puțin CO2 în stomac.

Dacă nu vă place să vă umflați după câteva beri, sarea este o modalitate bună de a contracara acest lucru. În plus, te poate scuti de o cantitate jenantă de gaz mai târziu în noapte. Există totuși un compromis. Eliberarea mai multor CO2 poate face berea mai plată decât ați dori. Personal, consider că este o diferență minusculă.

Rămâi hidratat

Reținerea apei și menținerea hidratată este cel mai benefic efect al sării din punct de vedere al sănătății. Când transpiri, pierzi multă apă (și puțin sodiu). Cu toate acestea, dacă aveți cantități scăzute de sodiu în organism, nu veți reține multă apă. În schimb, vei face excursii frecvente la baie pentru a scăpa de excesul de apă.

Același lucru este valabil și pentru bere. Un praf de sare în bere te va ajuta să reții cât mai multă apă. Aceasta nu numai că este o opțiune sănătoasă, dar vă poate reduce și mahmureala. Deshidratarea este, de fapt, unul dintre principalele motive pentru care trăim mahmureala. Mai există un beneficiu de a reține mai multă apă.

Mai puține călătorii la baie

Cu mai multă sare în corpul tău, cu atât mai multă apă poți reține. Așadar, în loc să faci o excursie la baie la fiecare oră, adaugă puțină sare în bere. Vă va împiedica să faceți acele călătorii frecvente în camera bărbaților sau femeilor. Dacă decideți să amestecați o apă pe tot parcursul nopții, aceasta va fi mult mai benefică pentru hidratarea dvs. în loc să faceți pipi la scurt timp după.

Poți să bei mai multă bere

Dacă bei bere cu sare înseamnă că vei fi mai hidratat și mai puțin umflat, înseamnă că poți bea mai mult, nu? Adică, dacă scopul tău este să bei multă bere, adăugarea de sare poate fi exact lucrul de care ai nevoie. Indiferent dacă aveți o zi pe plajă, ziua cuiva sau orice altceva, este posibil să aruncați înapoi câteva băuturi mai multe decât de obicei. Adăugarea unui praf de sare va face berile 5 și 6 mult mai ușor de dovedit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net