Descoperirea uluitoare făcută de un cuplu în timp ce renovau sufrageria casei lor. „Sunt pe jumătate încântată și pe jumătate îngrozită"

Ultima actualizare:

Shaniah Lloyd, în vârstă de 28 de ani, și partenerul său, Ross Bennett, în vârstă de 25 de ani, s-au aventurat într-o călătorie neașteptată atunci când au decis să își renoveze noua locuință. Cu toate că renovările presupuneau lucrări de rutină, ceea ce au descoperit în mijlocul sufrageriei lor i-a lăsat pe amândoi fără cuvinte.

Puțul descoperit de cei doi în propria locuință.
Puțul descoperit de cei doi în propria locuință.

Ce au descoperit cei doi când au dezlipit podeaua

Cei doi au descoperit un puț secret de aproximativ 3 metri chiar în sufrageria lor, ascuns sub podeaua pe care tocmai o îndepărtau. Cuplul a fost uimit să vadă ceva atât de nefiresc în propriul living. Chiar dacă s-a speriat puțin de această situație, Ross a explorat mai departe și a constatat că fundul puțului era acoperit de lut umed. Bărbatul a speculat că acesta ar putea fi conectat la o sursă de apă subterană și ar putea fi transformat într-o fântână funcțională.

Ulterior, cercetările locale au dezvăluit că locuința lor se află pe locul unei foste ferme, în Coventry.

Planurile cuplului pentru fântână sunt îndrăznețe și pline de creativitate. Ei intenționează să o transforme într-un element deosebit de design al locuinței lor, adăugând un blat de sticlă și lumini în interior pentru a crea un efect spectaculos.

Nu ne-a venit să credem. Sunt pe jumătate încântată și pe jumătate îngrozită. Ross crede că este grozav”, a mărturisit Shaniah.

Cât a plătit cuplul pentru această casă

Cu toate că imaginile din filme precum "The Ring" și "Silence of the Lambs" le-au stârnit o oarecare neliniște, cuplul este hotărât să transforme această descoperire surprinzătoare într-un element deosebit al casei lor, scriu cei de la metro.co.uk.

Shaniah și Ross au cumpărat casa pentru aproximativ 192.000 de lire sterline în noiembrie, cu intenția de a o transforma într-un proiect de renovare personal. Având în vedere că această proprietatea nu fusese actualizată cel puțin din anii 1960, descoperirea fântânii a adăugat o notă de emoție și aventură în acest proces de transformare a casei lor într-un cămin modern.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net