Destinații de vis pentru Sărbători Pascale de neuitat. Unde poți pleca în vacanța de Paște

Cu Paștele care bate la uşă și vara care se apropie rapid, românii încep să-și facă planuri pentru sărbătorile pascale. Vacanța de primăvară este una mult așteptată, atât de copii, cât și de adulți, iar dacă vrei să pleci din țară, dar nu știi unde să mergi, venim în ajutorul tău și îți prezentăm destinații de vis în care poți petrece un Paște de neuitat.

Cele mai frumoase destinații de Paște în 2024 / foto: Pexels
Cele mai frumoase destinații de Paște în 2024 / foto: Pexels

Cum se apropie cu pași repezi Paștele, tot mai mulți români își doresc să petreacă cât mai exotic. Nu știi încă unde să te relaxezi în vacanța de primăvară? Ei bine, iată cele mai frumoase destinații în care poți petrece sărbătorile pascale în 2024.

Bali, Indonezia

Destinațiile exotice devin din ce în ce mai populare în rândul românilor care vor să se bucure de noi culturi și experiențe unice. Peisaje bogate, plaje cu apă limpede și nisip fin, sate pitorești și oameni calzi și primitori, fac ca Bali, Indonezia, să fie una dintre cele mai frumoase destinații pentru Paște 2024.

Dacă vrei să îți petreci aici vacanța de primăvară, trebuie neapărat să vizitezi multitudinea de atracții turistice, cum ar fi: Plaja Kuta, Templul Tanah Lot, Seminyak, Templul Uluwatu, Pădurea Maimuțelor din Ubud și Terasele de orez Tegallalang.

Atena, Grecia

Știm deja că Grecia se află printre destinațiile preferate de români în orice anotimp, iar Atena este cu siguranță cel mai vizitat și apreciat oraș. În preajma sărbătorilor pascale, turiștii pot experimenta aici într-un mod inedit cultura grecească, bucurându-se de cele mai frumoase peisaje, de delicioasa bucătărie tradițională, de numeroase restaurante și baruri, târguri de unde pot lua suveniruri și o mulțime de obiective turistice.

Nu ratați să vizitați Muzeul Acropole, Muzeul Național Arheologic, Plaka, Cartierul Anafiotika, Stadionul Panathenaic, Dealul Lycabettus sau Muzeul Benaki.

Capri, Italia

Capri este unul dintre acele locuri din Italia pe care trebuie să le vizitezi cel puțin o dată în viață, pentru că este cu adevărat special, cu peisajele sale de basm, piețele colorate, porturile de agrement și grădinile uimitor de luxuriante. Turiștii sunt imediat atrași de acest loc, ceea ce îl face locul perfect pentru orice vacanță, dar mai ales pentru apropiata vacanță de Paște. Marina Grande, Piazzeta Umberto, Stâncile Faraglionii, Grădinile lui Augustus sau Via Krupp, se numără printre locurile pe care ar trebui să le vizitezi.

Hurghada, Egipt

Hurghada este una dintre destinațiile celebre din Egipt care cucerește în fiecare an tot mai mulți români. Cei care ajung în acest loc se vor bucura de o mulțime de activități, printre care: observarea delfinilor cu snorkeling, tururi ghidate ale orașului, croaziere și excursii pe diferite perioade, safari și multe altele. Nu trebuie ratate nici stațiunile de la malul mării și celebrele monumente istorice.

Insulele Canare, Spania

Insulele Canare sunt un grup de insule din Oceanul Atlantic care atrag turiștii de fiecare dată. Verile călduroase și iernile blânde le fac o destinație potrivită în orice perioadă a anului. Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma și La Gomera sunt doar câteva dintre locurile pe care le puteți vizita atunci când ajungeți în Insulele Canare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net