Cum o să fie vremea de 1 mai și de Paște. Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni

Paștele și 1 Mai se apropie cu pași repezi, iar mulți dintre noi sunt curioși să afle cum va fi vremea în această perioadă. Din fericire, Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză pentru următoarele patru săptămâni, oferindu-ne o idee despre ce să ne așteptăm în ceea ce privește condițiile meteorologice în acea perioadă.

Paște. Foto: Pixabey.
Paște. Foto: Pixabey.

Vremea pentru săptămâna 8-15 aprilie

Pentru săptămâna 8 - 15 aprilie, specialiștii în domeniu spun că valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal în întreaga țară. Cu toate acestea, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, în special în regiunile nordice.

La ce să ne așteptăm în perioada 15-22 aprilie

În ceea ce privește săptămâna 15 - 22 aprilie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale, cu precădere în zonele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, cu precădere în zonele montane.

Temperaturile din 22-29 aprilie

În perioada 22 - 29 aprilie, temperatura medie a aerului se va menține ușor peste valorile normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de cele normale în toate regiunile țării.

Cum o să fie vremea de Paște și de 1 mai, ce spun experții ANM

În ultima săptămână a prognozei, 29 aprilie - 6 mai, se așteaptă ca mediile valorilor termice să fie ușor peste cele specifice pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi, în general, apropiat de cel normal în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul țării se va înregistra un deficit de precipitații.

Astfel, cu toate că prognoza indică unele variații în ceea ce privește temperaturile și precipitațiile în diferitele regiuni ale țării, se pare că vom avea parte în general de o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului. Este întotdeauna bine să fim pregătiți pentru orice eventualitate și să urmărim actualizările meteorologice pe măsură ce se apropie datele importante precum Paștele și 1 Mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net