Eroul Zăpezilor din Botoșani! A murit de epuizare după ce a săpat după oameni în nămeți timp de 40 de ore

Acțiunile de salvare efectuate în zonele din Moldova afectate de ninsorile abundente au un erou. Un angajat în vârstă de 57 de ani de la Drumuri Naționale s-a stins din viață din cauza epuizării, după ce a săpat în nămeți timp de 40 de ore, pentru a ajuta alți oameni. Tragedia s-a petrecut în timp ce încerca să salveze o femeie care a născut acasă și a rămas blocată împreună cu bebelușul ei în locuință...

Echipaje deszăpezire Botoșani. FOTO: Botosaneanul.ro
Echipaje deszăpezire Botoșani. FOTO: Botosaneanul.ro

Potrivit informațiilor oferite de Adevărul, bărbatul a deszăpezit preț de 40 de ore drumurile din Botoșani, din zona Săveniului și de Crasnaleuca. Principala cauză a morții ar fi fost epuizarea. A fost găsit fiind fără suflare chiar de către colegii lui, în sediul instituției unde lucra. De asemenea, despre bărbat se știa faptul că suferea de mai multe boli cronice.

Lucrătorul de la drumuri ar fi murit în urma epuizării

Trupul neînsuflețit al muncitorului a fost descoperit în dimineața zilei de vineri. Joi, vreme de nu mai puțin de 40 de ore acesta a ajutat la deszăpezirea drumurilor, în special ruta Crasnaleuca, acolo unde o mamă se afla blocată alături de bebelușul născut acasă. Poliția și ITM au decis să deschidă o anchetă în acest caz.

Botoșaniul, blocat sub zăpezi vreme de două zile

Drumuri acoperite de zăpadă. FOTO: Pixabay
Drumuri acoperite de zăpadă. FOTO: Pixabay

Schimbările meteo din ultimul timp au afectat mai multe județe ale țării, printre care și Botoșaniul. Întreg județul s-a aflat inițial sub cod portocaliu, apoi sub cod roșu de ninsoare. Preț de două zile toate drumurile au fost blocate de zăpadă și viscol. Mai mulți stâlpi de înaltă tensiune și copaci au fost doborâți, iar pe câmp șute de șoferi au rămas blocați cu mașinile.

Ținând cont de gravitatea situației, autoritățile au luat decizia de a închide toate drumurile, permițându-le astfel muncitorilor de la Drumuri Naționale să deszăpezească. Aceștia au lucrat neîncetat cu utilajele pe care le aveau la dispoziție pentru eliberarea tuturor arterelor de circulație, pentru a le putea redeschide. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net