Este unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România. Turiștii sunt uimiți de frumusețea lui

Țara noastră este plină de locuri spectaculoase, de o frumusețe rară. Iar în ciuda faptului că pot să nu fie chiar primul lucru care ne vine în minte atunci când vorbim despre obiective turistice, chiar și drumurile pot fi de o frumusețe rară. Un astfel de loc superb este DN57, din zona Cazanele Dunării.

Fie că vorbim despre peisaje naturale de o frumusețe rară, ori despre obiective turistice pline de istorie, cum ar fi Castelul Peleș, ori Casa Poporului, România are multe de oferit, pe plan turistic. Însă, atunci când ne gândim la astfel de destinații superbe, poate că foarte puțini dintre noi ne vom gândi și la drumurile, în sine, care ne pot duce în aceste locuri.

Cu toate acestea, de multe ori, chiar și simplul drum poate fi un loc de o frumusețe rară, pe care ar trebui să știm să îl apreciem. Iar DN57, un drum cu o lungime de 141 de kilometri, ce trece prin zona Cazanele Dunării, este un asemenea loc superb.

Cel mai spectaculos drum din România

În total, ar trebui să putem parcurge acest traseu în aproximativ 2 ore și jumătate, însă amintirile pe care ni le vom face aici ne vor ține tot restul vieții. Această șosea fascinantă este mărginită de un mal abrupt al apei pe o parte, în timp ce pe partea cealaltă avem peretele de stâncă. Desigur, atunci când vorbim despre această zonă din țară nu putem să nu menționăm că faimosul Chip al lui Decebal poate fi admirat de cei care trec pe aici.

De asemenea, acest drum ne permite să admirăm Cazanele mici ale Dunării. De altfel, drumul și urmează defileul format de acest loc spectaculos. În plus, în zonă se găsesc și nenumărate puncte turistice fascinante, cum ar fi Tabula Traiana, Porțile de Fier, peștera Gura Ponicovei, cât și multe altele. De-a lungul acestui drum de 141 de km vom putea admira priveliști de o frumusețe greu de egalat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net