Fiul lui Alexandru Arșinel, reacție fabuloasă după glumele făcute de firma de pompe funebre

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai longevivi actori de comedie din România! Celebrul artist se pare că nu o să fie uitat atât de ușor de către cei cu care a lucrat, dar și de către cei care l-au iubit și apreciat! După înmormântare, firma de pompe funebre care s-a ocupat de nefericitul eveniment a lansat mai multe postări glumețe. Click! l-a contactat pe unul dintre fiii actorului.

Firma de pompe funebre care a fost responsabilă de funeraliile marelui artist l-a pomenit pe Alexandru Arșinel printr-o postare cu un mesaj care pentru unii a fost amuzant, pentru unii tragic. Fiul regretatului actor a avut o reacție neașteptată.

Citește și: Cristian, declarații tulburătoare după înmormântarea lui Alexandru Arșinel: „Mama este distrusă, în șoc”

„Dacă marele actor Alexandru Arșinel a avut încredere în noi poți să o faci și tu. Te așteptăm! Echipa a avut marea onoare să îi organizeze funerariile marelui actor de comedie Alexandru Arșinel. Odihnește-te în pace, maestre!”, este mesajul scris de către firma de pompe funebre care s-a ocupat de funerariile lui Alexandru Arșinel. Evident, postarea a lansat un val de reacții și a fost distribuită intens în mediul online.

servicii funerare alexandru arsinel foto facebook jpg

În urma acestui mesaj publicat pe Facebook cei care citeau aceste rânduri au dorit să își spună și ei punctul de vedere:

„Ella, cu ăștia să mă îngropi și pe mine, că par băieți buni, iote ce mașină faină au, mai că renunț la căruța pe ultimul drum”, “Nu știu ce mă amuză mai tare, faptul că am ajuns să văd postarea asta ca reclamă sau faptul că Arșinel a avut încredere în voi”, au fost comentariile oamenilor, mai în glumă, mai în serios.

Cristian Arșinel: „Nu știam! Frumos gest!”

Contactat de Click!, Cristian Arșinel, unul dintre copiii regretatului actor, ne-a mărturisit că apreciază mesajul de pe Facebook.

„Este un gest foarte frumos din partea lor. Nu știam această informație. Nu ne deranjează acest lucru chiar ne bucură că l-au apreciat. În perioada următoare urmează să îi facem un parastas tatălui nostru, dar nu ne dorim să mai facem nimic public. Pentru că aceste lucruri sunt personale, de familie și pentru cei apropiați. Nimic mai mult.”, a spus Cristian Arșinel, pentru Click!, care ne-a mai povestit și despre momentele grele prin care trece mama sa, Marinela, femeia cu care regretatul comediant s-a iubit mai bine de cinci decenii. „Mama suferă foarte mult după dispariția tatălui nostru. Nu este deloc ușor.”, a încheiat fiul lui Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel, luptă dură cu boala

Decesul lui Alexandru Arșinel a lăsat în urmă multă durere și lacrimi în sufletele celor care l-au iubit! Vă reamintim faptul că Arșinel a murit la data de 29 septembrie 2022, la Spitalul Universitar, unde se afla internat de mai multe săptămâni. Acesta a încetat din viață după o luptă asiduă cu boala. De subliniat este și faptul că actorul avea probleme cardiace, plus alte afecțiuni. Actorul a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale la inimă, plus un transplant de rinichi, în 2013.

Alexandru Arșinel s-a născut pe 4 iunie 1939, la Dolhasca, Baia, azi Suceava. A fost director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București. A studiat la IATC (1962). Pe micul ecran, Arșinel era cunoscut pentru parteneriatul cu Stela Popescu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net