Iată cum scapi de mirosul de urină din casă al câinelui tău

Câinele tău este cel mai bun prieten, te face fericit, dar uneori urinează pe canapea sau pe covorul tău. Pe lângă faptul că vă deteriorează mobilierul, lasă mirosuri neplăcute care pot fi greu de îndepărtat. Iată un sfat care îți va permite să elimini mirosurile urâte din toată locuința ta.

Câinele tău este cel mai bun prieten al tău, dar uneori urinează pe canapea. Foto: Click.
Câinele tău este cel mai bun prieten al tău, dar uneori urinează pe canapea. Foto: Click.

Urina de la animalele de companie este adesea persistentă, deoarece conține aminoacizi. Cu acest sfat o vei putea neutraliza și casa ta va mirosi din nou curată.

Cum să elimini mirosul de urină de la câinele tău?

Viața ta s-a schimbat complet de când ți-ai luat/adoptat câine. Nu este doar un animal de companie, a devenit și cel mai bun prieten al tău. Îi oferi atât de multă afecțiune și ți-o întoarce înzecit. Din păcate, animalul tău de companie uită adesea că nu este liber să-și facă treaba oriunde în casa ta și uneori urinează pe frumoasa ta canapea sau pe covorul tău. Pe lângă faptul că vă lasă cu un miros neplăcut, acest cadou otrăvit poate apărea de mai multe ori în același loc și poate lăsa un miros persistent în casa dvs.

Oțet alb și bicarbonat de sodiu pentru a elimina mirosul urinei câinelui tău

Vei fi încântat de acest sfat care îți va permite să elimini mirosurile din urina câinelui tău. Toate ingredientele folosite pentru acest sfat sunt naturale și economice pentru că, cu siguranță, le vei găsi în bucătăria ta. Pentru a elimina mirosurile neplăcute ale urinei, veți avea nevoie de oțet alb și bicarbonat de sodiu.

Dacă câinele dumneavoastră urinează pe covor sau pe podea, spălați zona de curățat cu apă fierbinte și stropiți cu bicarbonat de sodiu. Frecați cu o cârpă moale apoi lăsați să acționeze câteva ore. Bicarbonatul de sodiu va pătrunde în fibrele canapelei sau covorului dvs. și va absorbi pata și apoi va îndepărta mirosul de urină. Când urina a fost absorbită, aspirați-o.

Pentru a combate mirosurile neplăcute, puteți folosi și oțet alb, care este un dezinfectant natural. Turnați oțet alb într-o sticlă cu pulverizator și stropiți pe pata de urină. Lăsați-l să acționeze aproximativ zece minute înainte de a utiliza un burete umed pentru a curăța pata. Clătiți cu apă curată și lăsați să se usuce. Dacă mirosul persistă, puteți adăuga câteva picături de uleiuri esențiale de lămâie care vor reduce mirosul.

Cum să-ți împiedici câinele să urineze în același loc?

Se întâmplă ca un câine să urineze de mai multe ori în același loc pentru a-și marca teritoriul sau ca un anumit miros să-l atragă. De asemenea, este posibil ca acest comportament necurat să fie legat de vârsta fragedă a câinelui tău și să nu fi asimilat încă gesturile de curățenie. Pentru a-l determina pe câinele tău sa nu urineze înăuntru locuinței și în același loc, poți pune piper pe zona în care a făcut deja pipi. Mirosul de piper va descuraja animalul tău de companie și nu își va mai face treaba lângă canapeaua ta preferată. De asemenea, dacă bei cafea, nu uitați să vă păstrați zațul pentru a vă speria câinele. Uscați-l la aer și turnați-l într-un vas mic pe care îl veți pune în sufragerie. Mirosul de cafea va împiedica câinele să facă pipi peste tot.

 Dacă este un cățeluș tânăr, comportamentul său indică cu siguranță că vrea să-și marcheze teritoriul. Dacă da, încercați sfaturile de mai sus pentru a curăța urina animalului dvs. de companie și pentru a elimina mirosurile neplăcute, scriu cei de la santeplusmag.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net