Iată țara unde poți fi plătit cu 700 de lei pe zi, două mese și bani de chirie

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vrei să pleci din țară și să câștigi și ceva bănuți, află că acum ai ocazia perfectă! Poți fi plătit cu 700 de lei pe zi, două mese și bani de chirie, trebuie doar să ai cunoștințe de limba engleză. Sună prea frumos ca să fie adevărat, însă, în Norvegia, angajatorul unei companii este în căutarea a 70 de muncitori cărora să le ofere aceste beneficii. Iată despre ce este vorba.

O companie pune la dispoziția românilor locuri de muncă în Norvegia / Foto: Freepik
O companie pune la dispoziția românilor locuri de muncă în Norvegia / Foto: Freepik

Angajatorul unei companii din Norvegia oferă 18 euro (90 de lei) pe oră, mic dejun și prânz, precum și suma de 300 de euro (aproximativ 1.500 de lei) pentru chirie, în cadrul contractului de muncă sezonier. Ce sarcini trebuie să îndeplinești? Ei bine, te vei ocupa de primirea, sacrificarea, procesarea și ambalarea crabului proaspăt, care ulterior este vândut pe piețele internaționale.

Totodată, în ciuda faptului că venitul lunar este de peste 2.800 de euro (aproape 14.000 lei), pe lângă 300 de euro banii pentru chirie și 20 de euro (99 de lei) pe săptămână pentru a mânca la cantina din fabrică, angajatorul are o cerință specială - cei interesați trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză.

Programul de muncă

Contractul de muncă sezonier se desfăşoară în perioada iunie – noiembrie, iar programul de muncă este de 40 de ore pe săptămână (8 ore pe zi). Așa că, dacă ești interesat de acest loc de muncă, te poți adresa AJOFM sau poți accesa platforma EURES.

„În medie, în judeţul Buzău sunt în jur de 100-150 de locuri de muncă disponibile zilnic. În ultima perioadă au apărut locuri de muncă mai exotice, care se adresează unei anumite structuri profesionale, dar care nu trebuie să aibă o specialitate profesională. Este vorba, de exemplu, de locuri de muncă în domeniul creşterii crabilor. La prima vedere par locuri de muncă specializate, dar nu este deloc aşa.

Este vorba despre forţă de muncă necesară extracţiei acestor crabi din fermele de profil. Partea de inginerie piscicolă este ocupată de alte persoane. Sunt locuri de muncă adresate lucrătorilor care au mai avut contact cu fermele piscicole din România şi sunt multe păstrăvării care funcţionează şi în judeţul Buzău, prin urmare nu este neapărat nevoie să ai experienţă în astfel de locuri pentru a putea aplica”, a declarat Ionel Tociu, directorul AJOFM Buzău, relatează Adevărul.ro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net