Ilie Năstase e în doliu! Fostul tenismen a plecat de urgență la Botoșani

Ultima actualizare:

Ilie Năstase, 76 de ani, este în doliu. Fostul mare tenismen a mers, urgent, la Botoșani, pentru a-și susține un bun prieten, a cărui soție a decedat fulgerător, în urmă cu o săptămână.

În memoria Danielei Șfaițer, am ținut astăzi să vin personal la Botoșani, să fiu alături și să-l îmbărbătez pe prietenul meu, Cornel Șfaițer”, a scris Ilie Năstase pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de prietenul său, amândoi fiind drâmați de durere.

Tragedia s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, când Cornel Șfaițer, mai precis președintele echipei de fotbal, Poli Iași, era alături de soția sa, regretata Daniela Șfaițer, la casa acestora din localitatea Vorona. La un moment dat, femeii de 57 de ani i s-a făcut rău, iar soțul ei a chemat urgent ambulanța.

Conform informațiilor transmise de Playsport.ro, Daniela Șfaițer ar fi suferit un atac vascular cerebral masiv. Femeia nu a mai putut fi salvată, din păcate.  

FC Botoșani este alături de fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, care trece prin momente extrem de dificile după trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Daniela Șfaițer.

Întreaga echipă transmite condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie care a întristat întreaga comunitate”, este mesajul postat de către cei de la FC Botoșani, pe contul oficial de Facebook.

Cornel Șfaițer m-a schimbat, m-a educat practic să fiu un om puternic. El m-a lăsat să muncesc, să mă zbat, să văd ce înseamnă să fiu mamă, să fiu soție, să fiu partener de afaceri”, spunea Daniela Șfaițer, conform publicației Botoșăneanul.ro

Cornel și Daniela Șfaițer, căsătoriți de 35 de ani

Dispariția fulgerătoare a acesteia și-a pus amprenta asupra cunoscuților, Daniela Șfaițer fiind descrisă ca o persoană cu spirit antreprenorial, cu un suflet mare, care îi ajuta pe cei care aveau nevoie. Mesajele de condoleanțe curg pe paginile de socializare ale membrilor familiei Șfaițer. Cornel și Daniela erau căsătoriți de 35 de ani și au două fiice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net