La un pas de dezastru! De ce a oprit în trafic, poliția din Austria, un autocar românesc

Un autocar românesc a fost aproape de o tragedie fără margini, în timp ce călătorea pe o șosea din Austria. Din fericire, un echipaj de poliție a observat situația la timp, trăgând imediat autocarul pe dreapta. Acesta circula fără o roată! Află mai multe detalii pe Click!

Autocarul circula fără o roată / FOTO: noen.at
Autocarul circula fără o roată / FOTO: noen.at

Un autocar plin cu români a trecut pe lângă o tragedie de proporții, acest lucru întâmplându-se în urmă cu câteva zile! Mai precis, pe data de 6 iunie, mijlocul de transport circula, fără nicio grijă, pe autostrada A1, din Austria. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, undeva în jurul orei 09.30, un echipaj austriac de poliție ar fi observat un detaliu șocant la autocar, pornind imediat în urma lui și somând șoferul să tragă pe dreapta. Mai precis, mijlocul de transport călătorea fără o roată!

Presa locală a relatat că autocarul se îndrepta spre România din Kirchstetten, St. Polten, atunci când polițiștii, care erau în zonă pentru un control de rutină, au văzut că acesta nu avea una din roțile din spate. Iar situația șocantă devine și mai uluitoare atunci când aflăm că dispariția roții nu a fost un accident trecut neobservat de către șofer, ci chiar acesta a fost cel care a scos-o!

Acesta ar fi avut o problemă la un rulment și ar fi scos chiar el roata! Iar în ciuda pericolului uriaș la care și-a expus călătorii, șoferul nu a căutat un service, ci a pornit spre destinație, fără nicio grijă!

Șoferul ar fi scos chiar el roata autocarului

Cum o roată lipsea cu totul de la autocar, șoferul în vârstă de 64 de ani conducea pe autostradă cu butucul în aer! La bord mai erau 10 pasageri a căror viață a fost pusă în pericol într-un mod atât de grav încât poliția s-a implicat imediat!

Autoritățile austriece anchetează acum atât șoferul, cât și compania unde lucrează acesta. Ei riscă amenzi destul de mari, cât și interdicții, când vine vorba despre șoselele din Austria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net