Breaking! Un autocar cu 32 de persoane s-a răsturnat pe DN2, în Buzău. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Ultima actualizare:

Autoritățile se grăbesc să intervină cât mai repede posibil în cazul unui autocar plin cu 32 de persoane, care s-a răsturnat pe DN2. Accidentul s-a produs în județul Buzău, iar Planul Roșu de Intervenție a fost deja activat. Zeci de persoane au avut nevoie de intervenția medicilor, mai multe ambulanțe deplasându-se de urgență la fața locului.

22 de persoane au necesitat transportul la spital
22 de persoane au necesitat transportul la spital

Un accident șocant a avut loc chiar în această după-amiază în județul Buzău, unde un autocar plin cu 32 de persoane s-a răsturnat, pe DN2. Totul s-a petrecut, potrivit autorităților, la ieșirea din Râmnicu-Sărat, unde șoferul autocarului a pierdut control vehiculului în timp ce se deplasa spre Focșani. El nu a mai reușit să redreseze mașina, iar apoi a ajuns pe contrasens, unde autocarul s-a și răsturnat. Autoritățile au activat imediat Planul Roșu de Intervenție, iar în momentele de după accident, traficul pe DN2, în zona producerii incidentului, a fost oprit, potrivit informațiilor oferite de către cancan.ro.

Decizia a fost luată datorită numărului ridicat de persoane implicate în accident, iar un număr semnificativ de mașini de intervenție s-au deplasat rapid la fața locului. Mai precis, este vorba despre 11 ambulanțe ce aparțin Serviciului de Ambulanță Județean, alte 5 ambulanțe de la SMURD, 2 echipaje de descarcerare, cât și autospeciale de stingere, iar, alături de acestea, s-a deplaat la fața locului și o autospecială dedicată pentru transportul victimelor multiple.  

22 de persoane au necesitat intervenția medicilor

Conform autorităților, un număr de 22 de persoane au necesitat atenție medicală, însă, din fericire, toate sunt conștiente. Victimele au fost duse în mai multe locații, în Râmnicu-Sărat și Buzău. În acest moment, traficul a revenit la normal, iar autoritățile au reușit să deducă că problema a fost provocată de către pierderea controlului volanului, de către șofer.

Autocarul s-a răsturnat pe DN2 chiar în această după amiază, însă intervenția rapidă a autorităților a asigurat siguranța celor implicați în accident. Dintre cele 32 de persoane aflate în autovehicul, 22 au necesitat transportul la spital, însă au rămas conștienți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net