A făcut o avere cu o investiție mică. Ce legumă l-a îmbogățit pe un român

Ultima actualizare:

Leguma inedită cu care a făcut o avere un român. Câți dintre noi ar putea spune că nu își doresc șansa de a se îmbogăți rapid? Probabil că nimeni, iar în cazul unui român din județul Arad, visul a reușit să devină realitate! Cu o investiție minimă, acesta a reușit să facă o adevărată avere! Cum? Ei bine, totul s-a datorat unei legume neașteptate! Află cum a reușit comerțul cu varză plată să îi aducă bani frumoși bărbatului!

Leguma inedită cu care a făcut o avere un român
Leguma inedită cu care a făcut o avere un român

Cu siguranță că fiecare dintre noi își dorește o șansă de a ne îmbogăți rapid, iar pentru un legumicultor din județul Arad, visul a devenit realitate! Pe numele său Ionuț Rotariu, acesta a muncit în străinătate ani de zile, reușind să câștige cât mai multă experiență în domeniu. Acesta a lucrat dincolo de hotare de la 19 ani până la 27, iar acum, la numai 28 de ani împliniți, Ionuț Rotariu s-a întors în țara natală pentru a-și deschide propria afacere.

Varza, un produs atât de banal în magazinele noastre, a reușit să îi aducă bani frumoși arădeanului. Ce-i drept, este vorba despre o varietate specială a legumei, numită varză plată, sau, pentru a fi mai preciși, soi Autumn King. Fiind atât de căutată pe plan local, el cultivă acest sortiment de varză pe 1.700 de metri pătrați, însă afacerea sa este mult mai diversă decât atât!

Varza plată i-a adus succes arădeanului

Totul s-a datorat unei varietăți de varză extrem de populară
Totul s-a datorat unei varietăți de varză extrem de populară

Arădeanul mai are la dispoziție și vinete, roșii, varză obișnuită, cât și un solar de 800 de metri pătrați cu diverse alte legume. Bărbatul a spus că și-a dorit să facă agricultură din copilărie, încă din clasa a III-a, atunci când a reușit să viziteze ferma lui Dimitrie Muscă, potrivit agrointel.ro.

Dacă vă întrebați de ce acest sortiment de varză este atât de popular, ei bine, răspunsul ar fi unul simplu! Spre deosebire de varianta obișnuită, soiul hibrid Autumn King ar fi mult mai ușor, poate fi păstrat mai mult timp, iar gustul ar fi ceva mai special. Ionuț Rotariu a reușit să cultive 10.000 de fire de varză, doar în acest an. Pentru cei 1.700 de metri pătrați de varză pătrată, fermierul a investit undeva în jur de 5.000 de lei!

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net