A făcut o avere cu o investiție mică. Ce legumă l-a îmbogățit pe un român

Ultima actualizare:

Leguma inedită cu care a făcut o avere un român. Câți dintre noi ar putea spune că nu își doresc șansa de a se îmbogăți rapid? Probabil că nimeni, iar în cazul unui român din județul Arad, visul a reușit să devină realitate! Cu o investiție minimă, acesta a reușit să facă o adevărată avere! Cum? Ei bine, totul s-a datorat unei legume neașteptate! Află cum a reușit comerțul cu varză plată să îi aducă bani frumoși bărbatului!

Leguma inedită cu care a făcut o avere un român
Leguma inedită cu care a făcut o avere un român

Cu siguranță că fiecare dintre noi își dorește o șansă de a ne îmbogăți rapid, iar pentru un legumicultor din județul Arad, visul a devenit realitate! Pe numele său Ionuț Rotariu, acesta a muncit în străinătate ani de zile, reușind să câștige cât mai multă experiență în domeniu. Acesta a lucrat dincolo de hotare de la 19 ani până la 27, iar acum, la numai 28 de ani împliniți, Ionuț Rotariu s-a întors în țara natală pentru a-și deschide propria afacere.

Varza, un produs atât de banal în magazinele noastre, a reușit să îi aducă bani frumoși arădeanului. Ce-i drept, este vorba despre o varietate specială a legumei, numită varză plată, sau, pentru a fi mai preciși, soi Autumn King. Fiind atât de căutată pe plan local, el cultivă acest sortiment de varză pe 1.700 de metri pătrați, însă afacerea sa este mult mai diversă decât atât!

Varza plată i-a adus succes arădeanului

Totul s-a datorat unei varietăți de varză extrem de populară
Totul s-a datorat unei varietăți de varză extrem de populară

Arădeanul mai are la dispoziție și vinete, roșii, varză obișnuită, cât și un solar de 800 de metri pătrați cu diverse alte legume. Bărbatul a spus că și-a dorit să facă agricultură din copilărie, încă din clasa a III-a, atunci când a reușit să viziteze ferma lui Dimitrie Muscă, potrivit agrointel.ro.

Dacă vă întrebați de ce acest sortiment de varză este atât de popular, ei bine, răspunsul ar fi unul simplu! Spre deosebire de varianta obișnuită, soiul hibrid Autumn King ar fi mult mai ușor, poate fi păstrat mai mult timp, iar gustul ar fi ceva mai special. Ionuț Rotariu a reușit să cultive 10.000 de fire de varză, doar în acest an. Pentru cei 1.700 de metri pătrați de varză pătrată, fermierul a investit undeva în jur de 5.000 de lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net