Locul din microbuz care trebuie evitat cu orice preț! Titi Aur spune că este cel mai periculos pentru pasageri

Cu toții suntem conștienți că, indiferent cât de multe precauții ne luăm, mereu poate exista riscul unui accident. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să fentăm soarta și mai mult, iar dacă vrem să avem cele mai mari șanse de a trece cu bine peste orice situație, trebuie să fim atenți la ce facem. Potrivit expertului Titi Aur, un anume loc dintr-un microbuz este cel mai periculos pentru pasageri.

Titi Aur a vorbit despre cel mai periculos loc dintr-un microbuz
Titi Aur a vorbit despre cel mai periculos loc dintr-un microbuz

Fiecare dintre noi înțelege faptul că, din păcate, indiferent cât de multe precauții ne luăm, mereu există riscul unui accident, poate chiar fără ca noi să avem vreo vină în producerea lui. Fie că vorbim despre condus, locul dintr-un microbuz pe care stăm, ori orice altă acțiune aparent banală, există riscul, indiferent cât de mic, ca aceste lucruri să ne fie fatale. Ei bine, chiar dacă această posibilitate extremă există, nu înseamnă că trebuie să tentăm soarta și să nu facem nimic pentru a ne proteja!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, renumitul expert în conducere defensivă, Titi Aur, ne spune că, de exemplu, există anumite locuri dintr-un microbuz care pot fi mult mai periculoase pentru pasageri decât oricare altele! „Am avut un coleg, un prieten, care stătea în microbuz pe ultimul rând în mijloc, fără centură. Când microbuzul a avut un impact, a plecat pe culoar, în faţă”, a declarat Titi Aur, potrivit sursei citate. „A avut piciorul rupt, răni grave, deşi impactul nu era foarte mare. A stat în poziţia cea mai periculoasă”, a avertizat expertul.

Cel mai periculos loc dintr-un microbuz

Expertul Titi Aur a avertizat că acesta este cel mai periculos loc dintr-un microbuz, în timp ce vorbea despre un accident recent, în care șoferul a și părăsit microbuzul și s-a întins pe șosea. „E multă adrenalină. Au fost multe situaţii în care persoane din maşină au decedat la nişte metri distanţă de maşină”, a comentat acesta.

Așa că, data viitoare când mai mergem cu un microbuz, știm cu toții ce locuri trebuie să evităm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net